Byttet fangedrakt med gallakjole

Torsdag kveld strålte TV-stjernene fra «Orange is the new black» på Critics Choice Awards.

SEOGHØR.NO: Den oransje fangedrakten var byttet ut med paljetter da stjernene fra hit-serien «Orange is the new black» ankom Critics Choice Awards torsdag kveld.

Ny-stylet og uten fengselstatoveringer og håret til alle kanter var jentene vakre og elegante denne festkvelden. Danielle Brooks viste figuren i en tettsittende blå kjole, Laverne Cox oste glamor i en sort paljettbesatt kjole og Uzo Aduba og Laura Prepon var begge sexy i lange kjoler med dyp kløft.

Se stjernene på den røde løperen i videoen øverst.

Damene kunne juble over hele tre priser denne kvelden. «Orange is the new black» fikk pris for beste komiserie og Kate Mulgrew ble kåret til beste i en birolle, men måtte dele prisen med Allison Janney fra «Mom». Uzo Aduba fikk pris for sin gjesteopptreden i serien.

TV-SUKSESS: «Orange is the new black» ble en hit på Netflix og jentene holder på med innspilling av tredje sesong.
TV-SUKSESS: «Orange is the new black» ble en hit på Netflix og jentene holder på med innspilling av tredje sesong. Vis mer

Kast terning på Critics Choice-kjolene nederst i saken.

Matthew McConaughey er i vinden som aldri før. I mars ble han belønnet med en Oscarstatuett for beste mannlige hovedrolle i filmen «Dallas Buyers Club» og torsdag fikk han prisen for beste mannlige skuespiller i en dramaserie for «True Detective».

TV-serien «Fargo» ble kåret til beste miniserie og hovedrolleinnehaver Billy Bob Thornton kunne ta med seg en statuett hjem. «Breaking Bad» ble kåret til beste dramaserie.

Artikkelen fortsetter under annonsen

LES OGSÅ: Laura Prepon: -Bodde på et bordell da jeg var 15

[views:embed:node_embed:block:72338]