Byttet fangedrakt med gallakjole

Torsdag kveld strålte TV-stjernene fra «Orange is the new black» på Critics Choice Awards.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den oransje fangedrakten var byttet ut med paljetter da stjernene fra hit-serien «Orange is the new black» ankom Critics Choice Awards torsdag kveld.

Ny-stylet og uten fengselstatoveringer og håret til alle kanter var jentene vakre og elegante denne festkvelden. Danielle Brooks viste figuren i en tettsittende blå kjole, Laverne Cox oste glamor i en sort paljettbesatt kjole og Uzo Aduba og Laura Prepon var begge sexy i lange kjoler med dyp kløft.

Se stjernene på den røde løperen i videoen øverst.

Damene kunne juble over hele tre priser denne kvelden. «Orange is the new black» fikk pris for beste komiserie og Kate Mulgrew ble kåret til beste i en birolle, men måtte dele prisen med Allison Janney fra «Mom». Uzo Aduba fikk pris for sin gjesteopptreden i serien.

TV-SUKSESS: «Orange is the new black» ble en hit på Netflix og jentene holder på med innspilling av tredje sesong.
TV-SUKSESS: «Orange is the new black» ble en hit på Netflix og jentene holder på med innspilling av tredje sesong. Vis mer

Kast terning på Critics Choice-kjolene nederst i saken.

Matthew McConaughey er i vinden som aldri før. I mars ble han belønnet med en Oscarstatuett for beste mannlige hovedrolle i filmen «Dallas Buyers Club» og torsdag fikk han prisen for beste mannlige skuespiller i en dramaserie for «True Detective».

TV-serien «Fargo» ble kåret til beste miniserie og hovedrolleinnehaver Billy Bob Thornton kunne ta med seg en statuett hjem. «Breaking Bad» ble kåret til beste dramaserie.

LES OGSÅ: Laura Prepon: -Bodde på et bordell da jeg var 15

[views:embed:node_embed:block:72338]

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer