Byttet antrekk under middagsdaten

- Fotografene som ventet utenfor skjønte ingenting.

SKIFTET MIDT I MIDDAGEN: Reality-stjernen Kardashian ankom restauranten Il Bolognese i sort kjole, men forlot den i et grønt antrekk. Foto: FameFlynet / All Over Press
SKIFTET MIDT I MIDDAGEN: Reality-stjernen Kardashian ankom restauranten Il Bolognese i sort kjole, men forlot den i et grønt antrekk. Foto: FameFlynet / All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Reality-stjernen Kim Kardashian (32) har for vane å overraske når hun drar ut for å spise på restaurant.

Forrige uke fikk Kardashian kritikk etter at hun spiste på restaurant i det nettstedet Daily Mail mente var et antrekk som best passet til en dag ved bassenget.

SE OGSÅ DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV HER 

Kardashian har de siste dagene vært i Italia i anledning sin egen 32-årsdag, og ifølge People.com satte hun ut fotografene under en middag torsdag, sammen med kjæresten Kanye West.

TV-stjernen ankom restauranten i en lang, sort kjole. Da hun forlot stedet, hadde hun på seg en grønn kjole.

- Det som overrasket meg mest, var at hun kom inn i ett antrekk og dro i et annet. Midt under middagen kom sjåføren hennes med en gigantisk bag med et nytt antrekk. Hun skiftet på toalettet, sier restauranteieren til People.

Han var ikke den eneste som ble overrasket.

«Fotografene som ventet utenfor skjønte ingenting.», skriver nettstedet.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Hvorfor dro du ut i bare BH-en?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer