Andreas «TIX» Haukeland:

Bytter ut Triana etter 13 år

Overtar rollen som programleder for den nye versjonen av «Paradise».

NY JOBB: Artisten Andreas Haukeland overtar stafettpinnen som programleder for realityprogrammet. Foto: Viaplay
NY JOBB: Artisten Andreas Haukeland overtar stafettpinnen som programleder for realityprogrammet. Foto: Viaplay Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor høst ble det kjent at realityprogrammet «Paradise Hotel» ville gå gjennom en rekke drastiske endringer. Forrige uke ble endringene kjent, og det kom blant annet frem at realityserien skal bytte navn til «Paradise» og lanseres i en helt ny form med fokus på samtidsverdier.

Helt siden 2009 har Triana Iglesias (39) vært programleder for den norske realityserien «Paradise Hotel».

I fjor meldte imidlertid VG at hun ikke lenger skal lede realityprogrammet etter opplysninger fra en ikke navngitt kilde. Den gang var Se og Hør i kontakt med NENT som verken ønsket å avkrefte eller bekrefte saken.

Torsdag blir det kjent at Triana Iglesias blir byttet ut med artist Andreas «TIX» Haukeland (28). Det bekrefter Nent overfor Se og Hør.

- Vi har i lang tid jobbet med å oppdatere formatet «Paradise» til å gjenspeile tiden vi lever i nå, og vi er trygge på at Andreas er rett person til å lede programmet. Andreas er et multitalent av de helt sjeldne, og folk kan bare glede seg til å se ham i en helt ny rolle som programleder for «Paradise», sier programsjef i Nent, Christian Meinseth til Se og Hør.

KREATIVT: Tidligere «paradise»-deltaker Aleksander Sæterstøl har fått mye oppmerksomhet for dette. Reporter: Luna Lea. Video: Steffen Pettersen. Vis mer

Videre forklarer Meinseth at Triana Iglesias har vært selve symbolet på «Paradise Hotel» her hjemme.

- Hun har ledet hele 15 sesonger gjennom en periode på 12 år. Vi i Nent er svært takknemlige overfor jobben hun har gjort, og hvordan hun har bidratt til å gjøre serien utrolig populær blant en trofast fanskare, fortsetter Meinseth, og legger til:

- Vi i Nent er glade for at Triana har takket ja til å fortsette i vår stall som programleder. Hvilke programkonsepter vi jobber med, gleder vi oss til å fortelle mer om senere.

KJÆRLIGHET I LUFTEN: Paradise-vinneren Victoria Lovise viser stolt frem sin nye flamme, og forteller om ting hun angrer på inne på «Paradise». Video/reporter: Luna Lea Vis mer

I et innlegg på Instagram deler TIX gladnyheten.

«Overraskelse! PARADISE er i gang med ny innspilling og jeg er i Mexico som ny programleder. Paradise går gjennom en del endringer, og som både fan og deltaker i programmet er det med både stolthet og enorm ærefrykt at jeg tar på meg denne rollen, skriver han innledningsvis».

Videre skriver artisten at realityprogrammet kommer i større grad til å fokusere på mangfold og hvordan mennesker flest er, og ikke et TV-ideal som ble dyrket frem for over ti år siden.

«Det liker jeg! Tenk dere et realityprogram som er basert på akkurat det: Reality. Ekte mennesker. Forskjellige mennesker. Som møtes og samhandler med hverandre. Ikke bare intriger og drama, men utfordringer som dukker opp fordi mennesker faktisk er forskjellige, har forskjellige verdier og forsøker å nå det samme målet», fortsetter han.

Triana Iglesias har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

FERDIG: «Paradise Hotel» skal fornye seg og forandrer blant annet navnet til «Paradise». Så vi har tatt på oss oppgaven med å oppsummere de siste 15 sesongene. Let´s go! Video: Steffen Pettersen/Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Røper detaljer fra kulissene: - Ble helt kokko

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer