Andreas «TIX» Haukeland:

Bytter ut Triana etter 13 år

Overtar rollen som programleder for den nye versjonen av «Paradise».

NY JOBB: Artisten Andreas Haukeland overtar stafettpinnen som programleder for realityprogrammet. Foto: Viaplay
NY JOBB: Artisten Andreas Haukeland overtar stafettpinnen som programleder for realityprogrammet. Foto: Viaplay Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor høst ble det kjent at realityprogrammet «Paradise Hotel» ville gå gjennom en rekke drastiske endringer. Forrige uke ble endringene kjent, og det kom blant annet frem at realityserien skal bytte navn til «Paradise» og lanseres i en helt ny form med fokus på samtidsverdier.

Helt siden 2009 har Triana Iglesias (39) vært programleder for den norske realityserien «Paradise Hotel».

I fjor meldte imidlertid VG at hun ikke lenger skal lede realityprogrammet etter opplysninger fra en ikke navngitt kilde. Den gang var Se og Hør i kontakt med NENT som verken ønsket å avkrefte eller bekrefte saken.

Torsdag blir det kjent at Triana Iglesias blir byttet ut med artist Andreas «TIX» Haukeland (28). Det bekrefter Nent overfor Se og Hør.

- Vi har i lang tid jobbet med å oppdatere formatet «Paradise» til å gjenspeile tiden vi lever i nå, og vi er trygge på at Andreas er rett person til å lede programmet. Andreas er et multitalent av de helt sjeldne, og folk kan bare glede seg til å se ham i en helt ny rolle som programleder for «Paradise», sier programsjef i Nent, Christian Meinseth til Se og Hør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer