<strong>COMEBACK:</strong> Thomas Numme blir igjen å se på tv-skjermen, denne gang med kona. Foto: TV 2
COMEBACK: Thomas Numme blir igjen å se på tv-skjermen, denne gang med kona. Foto: TV 2 Vis mer

Thomas Numme:

Bytter ut Rønneberg med kona

Numme-ekteparet inviterer med seg kjendispar til Spania.

Publisert

Thomas Numme (49) returnerer til tv-skjermen, og denne gangen har han byttet ut sin tidligere makker, Harald Rønneberg (46) - med kona.

Den tidligere «Senkveld»-profilen og kona, Annette Walther Numme (48), inviterer i underholdningsprogrammet «Casa Numme» kjente par på besøk til familiens hus i Spania. Nyheten om det nye programmet ble avslørt på «Senkveld»-innspillingen torsdag.

- Ulike perioder i livet

Godt plassert i sofaen der han fra 2003 til 2018 selv ledet «Senkveld», forteller Numme om det nye tv-prosjektet med kona.

- Programmet handler om hvorfor man har valgt å være sammen, hvorfor man ble kjæreste med dem man valgte. Åtte forskjellige tidsaspekt. Noe av parene har vært sammen hele livet, noen nettopp fått barn. Ulike perioder i livet, sier han.

Thomas Numme og Harald Rønneberg intervjues om hvordan det blir å holde TV2-programmet "Senkveld" i Russland i forbindelse med OL. Harald Rønneberg forteller om en ulykke der han knuste begge hælene. Vis mer

Det kommer også fram at Stian Blipp (29) og familien er blant dem som er med i ekteparets nye serie.

Å jobbe såpass tett med kona har gått helt fint for Numme.

- Vi gjør alt sammen. Middag, drikker kaffe sammen, jobber sammen 24/7 - og det har gått bra. Da vi begynte opptakene visste vi hvor grensene gikk, forteller han.

<strong>NYTT PROGRAM:</strong> Stian Blipp og kona er blant gjestene som blir med Numme-ekteparet til Spania. Foto: TV 2
NYTT PROGRAM: Stian Blipp og kona er blant gjestene som blir med Numme-ekteparet til Spania. Foto: TV 2 Vis mer

Kjærester i 25 år

Ekteparet Numme har vært kjærester i 25 år. De er gift, og har tre barn sammen. Erfaringene fra sitt eget liv tar de med seg videre.

- Veldig mye humor og kjærlighet har hjulpet oss å takle utfordringer vi har møtt. Og nå gleder vi oss til å snakke med andre par om deres historie - og ikke minst ha det gøy sammen alle fire, sier Annette i en pressemelding.

Annette Walther Nummer er journalist og programleder, kanskje best kjent fra Morgenklubben på Radio Norge. Hun har også erfaring fra flere ulike tv-produksjoner, og gleder seg til å ta fatt på en ny jobb.

Den tidligere «Senkveld»-programlederen er stolt av kona.

- Hun er nysgjerrig, morsom, en ypperlig vertinne og dyktig programleder, forteller han til TV 2.

«Casa Numme» kommer på tv i 2020.

LES OGSÅ: Kona alvorlig syk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer