Bytter ut kona med Meg Ryan

- De så ut som om de var gift, sier øyenvitne om den nyseparerte rockestjernen.

FORELSKET?: Meg Ryan virket svært så lykkelig da hun i desember ble observert i New York. Er det fordi hun er nyforelsket? Foto: All Over Press
FORELSKET?: Meg Ryan virket svært så lykkelig da hun i desember ble observert i New York. Er det fordi hun er nyforelsket? Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Tre dager etter at det ble kjent at rockestjernen John Mellencamp (59) vil skille seg fra sin kone gjennom 18 år, Elaine, rammes familien hans av en ny bombe.

Mellencamp skal ifølge nettstedet Radaronline.com ha funnet en svært god tone med «Søvnløs i Seattle»-skuespilleren Meg Ryan (49).

Paret skal ha blitt observert tett sammen både i New York og Martha's Vinyard-området i løpet av de siste ukene.

- Meg pleier kun å komme hit sammen med datteren sin. Jeg trodde det var ektemannen hennes fordi de var så familiære med hverandre. Det så ut som om om de var gift, sier en kilde til nettstedet.

Hverken Meg Ryan - som i 2001 skilte seg fra sin ektemann gjennom 10 år, Dennis Quaid - eller Mellencamp har hittil kommentert kjærlighetsryktene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ekteskapet over etter 18 år