"ALLE" SÅ PÅ: Nærmere 1,5 millioner nordmenn fulgte Hilde Hummelvoll og Petter Nome lille julaften i fjor. Foto: SCANPIX
"ALLE" SÅ PÅ: Nærmere 1,5 millioner nordmenn fulgte Hilde Hummelvoll og Petter Nome lille julaften i fjor. Foto: SCANPIXVis mer

Bytter ut ektemannen

Hilde Hummelvoll blir ikke å se med Petter Nome på lille julaften...

SEHER.NO: De to siste årene har TV-seerne sett ekteparet Hilde Hummelvoll (49) og Petter Nome (55) sammen presentert "Grevinnen og Hovmesteren" lille julaften.

Men i år må Hummelvoll klare seg uten ektemannen, som har sluttet i NRK.

- Det var faktisk oppsiktsvekkende ålreit å jobbe sammen med han. Det er jo egentlig sprøtt å skulle jobbe sammen med kjæresten sin på den måten. Det kunne blitt en del knuffing og uenigheter for vi har sterke meninger begge to, men det var en morsom opplevelse - det svekket i hvert fall ikke forholdet, forteller Hummelvoll til Dagbladet.


Dette er det sjette året 49-åringen skal lede underholdningen på NRK1 på lille julaften, men i år bir det sammen med Arild Opheim (32), kjent fra "Norgesglasset".


Vi belønner gode kjendistips! Tipsosspåseher@seher.no,ring vår tipstelefon 93076767 eller sendsms/mmsmedkodeord SEHERTIPStil 1901!

LES OGSÅ: - Hilde og Petter satte ny rekord!