Bytter kjønn i TV-comeback

Charlie Sheens rollefigur kommer tilbake til «Two and a half men» i ny utgave.

GJØR COMEBACK UTEN CHARLIE SHEEN: Charlie Sheens rollefigur kommer tilbake i «Two and a half men», men blir denne gang spilt av en kvinne. Her er Charlie fra sine dager i serien sammen med Jon Cryer (t.h.) og Angus T. Jones. Foto: TV3
GJØR COMEBACK UTEN CHARLIE SHEEN: Charlie Sheens rollefigur kommer tilbake i «Two and a half men», men blir denne gang spilt av en kvinne. Her er Charlie fra sine dager i serien sammen med Jon Cryer (t.h.) og Angus T. Jones. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mange fans av TV-serien «Two and a half men» vil nok glede seg over nyheten om at Charlie Sheens rollefigur Charlie Harper er klar for et kort comeback på skjermen.

Men de som håper å få et gjensyn med Charlie Sheen (46), må forberede seg på skuffelse. Sheen fikk i fjor sparken fra serien på grunn av sitt turbulente forhold til produsent Chuck Lorre.

Ifølge nettavisen huffingtonpost.com, består comebacket av at gjenferdet til Charlie Harper besøker hans bror Alan etter et hjerteinfarkt.

Gjenferdet vil spilles av skuespillerinnen Kathy Bates, som blant annet er kjent fra filmen «Misery».

Da hun gjestet talkshowet til journalisten Anderson Cooper tirsdag, sa Bates at hun gleder seg til å jobbe igjen, etter at hun i flere måneder har blitt behandlet for kreft i hemmelighet.

- Jeg valgte å gå gjennom det alene, fordi det var noe jeg følte jeg måtte konfrontere på egen hånd. Men hvis jeg blir rammet igjen vil jeg nok være mer åpen om det, sa hun i intervjuet ifølge Us Weekly.

Foreløpig er det ikke kjent når episoden vil havne på norske skjermer. Serien sendes her til lands på TV3.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Du fortjener bedre, Ashton!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer