Bytter dame til hver Oscar

Damemagneten George Clooney har aldri med seg samme dame til Oscar-festen.

ALLE GODE TING ER TRE?: George Clooney kom på Oscar-showet med Sarah Larson i 2008, Elisabetta Canalis i 2010 og Stacy Keibler i 2012. Foto: All over press
ALLE GODE TING ER TRE?: George Clooney kom på Oscar-showet med Sarah Larson i 2008, Elisabetta Canalis i 2010 og Stacy Keibler i 2012. Foto: All over press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Da George Clooney (50) kom på den røde løperen på Oscar-festen natt til mandag, fulgte han en lang Clooney-tradisjon: At han aldri kommer med samme dame to ganger.

Natt til mandag kunne «The Descendants»-stjernen trøste seg over at selv om han tapte prisen for beste mannlige hovedrolle, hadde hans nye kjæreste Stacy Keibler (32) kledd seg ut som noe som lignet Oscar-statuetten.

- Hun strålte i en gullfarget Marchesa-kjole som så ut som trofeet Academy Award-vinnere får med seg hjem, skrev People.

Men hun er ikke den første kvinnen som har fått lov å eskortere filmkjekkasen på det røde underlage – men skal man tro historien er Oscar-utdelingen starten på nedturen for forholdet.

I 2008 kom Clooney på den røde løperen med Sarah Larson, som han gjorde det slutt med i mai samme år. Deretter datet han Elisabetta Canalis fra juli 2009 til juni 2011. Også hun fikk være med på ett Oscar-show med Clooney i 2010, men i juni 2011 tok det slutt.


I år var det altså den tidligere fribryteren Stacy Keiblers sin tur, spørsmålet nå er om forholdet deres holder til neste Oscar-show…

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kom utkledd som Oscar-statuetten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer