I FYLLEARRESTEN: Påskeferien ble ikke helt som planlagt for Lars Bystøl. Foto: SCANPIX
I FYLLEARRESTEN: Påskeferien ble ikke helt som planlagt for Lars Bystøl. Foto: SCANPIXVis mer

Bystøl i fyllearresten

Den skandaleomsuste skihopperens påskeferie ble ikke helt som planlagt.

Fuktig fest!

SEHER.NO: Den profilerte skihopperen Lars Bystøl (28) har nok en gang vært innblandet i en alkoholrelatert episode. Ifølge BT.no ble skihopperen i påsken satt i fyllearresten av politiet i Hemsedal, etter at han skal ha havnet i bråk med gjester, vakter og politi på utestedet Elgen pub.

Bystøl, som var i Hemsedal sammen med kjæresten, skal langfredag ha havnet i basketak på puben og slått en av gjestene. Vakter ved utestedet kastet skihopperen ut, men da han nektet å holde seg borte ble politiet tilkalt.

- Når vi tilkaller politiet er det fordi en person oppfører seg svært krakilsk og har gjort ting han absolutt ikke burde gjøre. Jeg kan ikke si mer om denne hendelsen annet enn at personen lå i bakken da jeg kom til stedet, sier vaktsjef Owe Lennart Carlsson ved vaktfirmaet Orden og Trygghet til BT.no.

Ifølge avisen skal Bystøl ha blitt beskrevet som overstadig beruset og voldelig før han ble fraktet til fyllearresten på Gol.

- Dette er noe som har skjedd i min ferie, etter sesongslutt. Dette hadde aldri skjedd i sesongen, selv om det uansett ikke skulle skjedd i det hele tatt, sier Bystøl til BT.no.