BARNAS HELT: «Byggmester Bob» har blitt en hit både blant engelske og norske barn. Men det spørs om sjefene bak TV-serien er spesielt glade for den siste opptredenen til Neil Morrissey, som er Bobs stemme. Foto: All Over Press
BARNAS HELT: «Byggmester Bob» har blitt en hit både blant engelske og norske barn. Men det spørs om sjefene bak TV-serien er spesielt glade for den siste opptredenen til Neil Morrissey, som er Bobs stemme. Foto: All Over Press Vis mer

«Byggmester Bob» i fylle-skandale

Stuerten fryktet for de andre flypassasjerenes sikkerhet.

Publisert
SEHER.NO: Skuespilleren Neil Morrissey (48) har gjort stor suksess som originalstemmen til «Bob the builder» - eller «Byggmester Bob» som han heter på norsk.

Men da han tidligere denne uken skulle reise med fly fra Singapore til London, var det nettopp det som kom ut av munnen hans, som førte til at kabinpersonalet truet med å legge ham i jern.

Etter å ha fyrt seg opp på gratis alkohol i VIP-losjen til flyselskapet British Airways før avreise, skal Morrissey ifølge The Sun flere ganger ha forstyrret medpassasjerne med banning og høy stemmebruk.

- «Travelling Club» er f**n meg så bra. Gratis vin - alt du f**n meg kan drikke, skal han ha ropt til passasjerene i nærheten av seg.

Etter flere advarsler, skal kabinpersonalet ha bestemt seg for å legge ham i jern, fordi de fryktet for sikkerheten til de andre passasjerene.

Men før de gikk til aksjon, lå skuespilleren og sov.

- Før de rakk å sette på ham håndjern, snorket han høyt, sier et øyenvitne til avisa.

En talsmann for Morrissey hevder episoden kun var et resultat av skuespillerens flyskrekk.

- Han tok noen drinker fordi han er redd for å fly. Han er ikke en person, som går inn for å lage bråk, sier talsmannen til The Sun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er vant til å sulte meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer