FULT KAOS: Justin Bieber utenfor hotellet The Thief i Oslo.  Foto: NTB scanpix
FULT KAOS: Justin Bieber utenfor hotellet The Thief i Oslo. Foto: NTB scanpixVis mer

- Bygget eget treningsstudio til Bieber

Med hjelp av Petter Stordalen lurte Bieber alle.

SEOGHØR.NO: I all hemmelighet skal Justin Bieber (19) ha blitt fraktet inn og ut av Petter Stordalens (50) hotell med båt. På den måten skal popstjernen ha klart å lure både sine elleville fans og pressen under sitt tre dager lange Norges-opphold, skriver både VG og Dagens Næringsliv fredag. 

– Det ble brukt to strategier; en med store biler man ikke så inn i, og båt, sier en kilde til VG.

Siden Bieber ikke kunne gå ut av hotellet uten å lage elleville tilstander, ble det ifølge avisen natt til onsdag bygget et lite helsestudio i 8. etasje på hotellet slik at Biber kunne få trent.

I utgangspunktet hadde Bieber og staben bestilt rom på både Holmenkollen Park Hotel Rica og på Grand Hotel, men ifølge VG var de lite tilfreds med beliggenheten i Holmenkollen. Da ringte fortroppen til Bieber til Petter Stordalen, som de ble kjent med forrige gang Bieber var i Oslo. Den gang var Stordalen en av bakmennene.

The Thief skal ha ryddet unna hele 8. etasje til Bieber-crewet på søndag. Ifølge både VG og DNs opplysninger skal Bieber ha kommet seg til Telenor Arena med båt fra baksiden av The Thief.

Petter Stordalen har så langt ikke kommentert opplysningene. 

Også ifølge Dagens Næringsliv, ble The Thief valgt i aller siste liten. Dekkoperasjonen var svært vellykket helt til Biebers manager «Scooter» Braun ble fotografert utenfor hotellet på Tjuvholmen, men så seint som torsdag var det fortsatt ikke sikkert hvor Bieber bodde.

Ifølge TMZ.com skal Selena Gomez ha blitt observert i ankomsthallen på Gardemoen allerede torsdag kveld - samtidig som eksen Justin Bieber gjorde seg klar til å gå på scenen på i Oslo.

- Selena har landet i Norge, og kilder sier at hun vil gjøre alt for å treffe Justin Bieber, skriver TMZ.com.

Tone Damli var den som avslørte det hele først, da hun la ut en Twitter-melding om at hun var på samme fly som Gomez fra Los Angeles til Oslo.

- LAX-OSL, Selena Gomez og meg e trygt på plass, skrev Tone. 

Nå er det store spørsmålet om Bieber var med flyet som dro fra Gardermoen i natt ... 

«Norge, takk så mye», og «videre til Kjøbenhavn», er to av de siste oppdateringene fra Justin Bieber på Twitter.

 
LES OGSÅ: - Selena Gomez landet i Norge torsdag