NORGES MORSOMSTE EKTEPAR: Pernille Sørensen og Dagfinn Lyngbø 
har vært sammen i 15 år, og gift i ni av dem.
NORGES MORSOMSTE EKTEPAR: Pernille Sørensen og Dagfinn Lyngbø har vært sammen i 15 år, og gift i ni av dem.Vis mer

Bygger ny drømmehytte

Julen varer helt til påske for det populære komikerekteparet. Da står nemlig deres sommersted ferdig!

SEOGHØR.NO: Komiker-ekteparet Dagfinn Lyngbø (42) og Pernille Sørensen (38) bladde i fjor opp ni millioner kroner for en hytte i vannkanten på Tjøme i Vestfold.

Det 47 kvadratmeter store bygget fra 1959 var ikke mye å skryte av, men den sto på en herlig strandtomt på 2,3 mål som ligger svært usjenert til. I tillegg fulgte det med en godkjent byggesøknad for en ny hytte.

Tomta og muligheten for ny hytte drev prisen i været. Tidligere i høst rev ekteparet den gamle hytta, og arbeidene med det nye landstedet i moderne byggestil er godt i gang. Etter det Se og Hør erfarer, er håndverkerne kommet så langt at hytta er tett.

STRANDTOMT: Pernille og Dagfinns hytte så slik ut da de kjøpte den for ni millioner. Nå har de revet den. Bildet er fra 2009.
 Foto: Tjøme kommune
STRANDTOMT: Pernille og Dagfinns hytte så slik ut da de kjøpte den for ni millioner. Nå har de revet den. Bildet er fra 2009. Foto: Tjøme kommune Vis mer

Saken fortsetter under bildet.


Hittil har alt gått etter planen. Fortsetter den gode flyten, kan familien Sørensen Lyngbø innvie hytta til påske som planlagt.

Den nye hytta får et boareal på 68 kvadratmeter, og er tegnet av Arkitekt Dahl & Myhrhol i Oslo. Her får familien plass til kjøkken, stue, bad, og tre soverom. I tillegg har de vaskerom, teknisk rom og boder i underetasjen. De bygger også en rund balkong på 17 kvadratmeter hvor familien kan nyte kveldssola.

Pernille Sørensen og Dagfinn Lyngbø hytte på Tjøme. Betalte 9 mill i 2014. Rev den gamle hytta, og satte opp en ny og moderne hytte.	 *** Local Caption *** 17.11.2015: - BYGGER DENNE

FLOTT FUNKIS: Den nye hytta skal etter planen stå klar til påske. 
# Foto: ARK. DAHL & MYRHOL AS
Pernille Sørensen og Dagfinn Lyngbø hytte på Tjøme. Betalte 9 mill i 2014. Rev den gamle hytta, og satte opp en ny og moderne hytte. *** Local Caption *** 17.11.2015: - BYGGER DENNE FLOTT FUNKIS: Den nye hytta skal etter planen stå klar til påske. # Foto: ARK. DAHL & MYRHOL AS Vis mer

Se og Hør har vært i kontakt med Pernille via hennes manager Elina Krantz, men hun ønsker ikke å kommentere byggingen.

LES OGSÅ: - Vet ikke om jeg orker å se meg selv