Bygger ny blomstervegg til vielsen

Forberedelsene til Kim Kardashian og Kanye Wests vielse nesten ferdige.

BLOMSTERBRYLLUP: Blomsterveggen Kanye gav Kim i morsdagsgave for et par uker siden (t.h), fikk tyn i sosiale medier. Det har imidlertid ikke hindret brudeparet i å få laget en enda større versjon til vielsen i Firenze lørdag ettermiddag. Foto: Stella Pictures/Instagram
BLOMSTERBRYLLUP: Blomsterveggen Kanye gav Kim i morsdagsgave for et par uker siden (t.h), fikk tyn i sosiale medier. Det har imidlertid ikke hindret brudeparet i å få laget en enda større versjon til vielsen i Firenze lørdag ettermiddag. Foto: Stella Pictures/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er neppe tvil om at når Kim Kardashian (33) og Kanye West (36) gifter seg i Firenze lørdag ettermiddag, så er det ikke spart på noe.

For et par uker siden vakte paret oppsikt da Kanye gav sin utkårede, som er mamma til datteren North West (11 mnd.), en hel vegg bestående av hvite blomster i morsdagsgave.

Men på bryllupsdagen oppgraderer rapstjernen blomsterstuntet, melder UsWeekly. Nettstedet har nemlig publisert et bilde fra Forte di Belvedere, der man tydelig kan se en gigantisk blomstervegg under oppføring.

Ifølge UsWeekly skal stjerneparet smis i hymens lenker foran den originale veggen.

- Blomstene inkluderer hvite gardenia, hvite peoner og hvite roser fra Paris og Belgia, avslører en kilde til nettstedet.

To arbeidere har siden lørdag morgen jobbet med å reise veggen og feste blomstene, som får vann fra en fuktig skumbekledning på veggen.

- Det er veldig varmt for øyeblikket, så de må spraye blomstene med vann helt til seremonien starter, for å unngå at de visner, fortsetter kilden.

HØY AKTIVITET: Arbeidere har jobbet i mange timer med å gjøre den flere hundre år gamle festningen klar for årets kjendisbryllup. Bildet viser trolig reisverket til blomsterveggene Kim og Kanye skal vies foran. Foto: Splash News/ All Over Press
HØY AKTIVITET: Arbeidere har jobbet i mange timer med å gjøre den flere hundre år gamle festningen klar for årets kjendisbryllup. Bildet viser trolig reisverket til blomsterveggene Kim og Kanye skal vies foran. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Bilder tatt fra luften viser imidlertid at det trolig er snakk om to blomstervegger, plassert mot hverandre i 90 graders vinkel.

Slik vil de også kunne skjerme brudeparet fra nysgjerrige skuelystne, som har strømmet til festningsområdet i løpet av formiddagen.

70 meter med marmor

Etter vielsen skal gjestene spise sammen ved et 70 meter langt bankettbord, laget av marmor. Bordet er en gave fra steinhugger Gualtiero Vannelli, og marmoren skal komme fra et steinbrudd i Carrara.

Marmorbordet vil være plassert på et utkikkspunkt som gir bryllupsgjestene best mulig utsikt over vakre Firenze, og være pyntet med blomsteroppsatser som matcher blomsterveggen.

- De vil at gjestene skal få nyte Firenzes skyline, forklarer en annen kilde.

Et enormt dansegulv er blitt satt opp i festningens hage - der skal Kanye og Kim ta sine første dansetrinn som mann og kone.

I 12-tiden lørdag formiddag forlot brudefølget Paris i private jetfly, etter å ha begynt feiringen med en overdådig brunsj hos stjernedesigner Valentino og en privat middag i Versailles utenfor Paris.

LUKSURIØST: Et hav av blomster og et gigantisk bord i marmor skal møte bryllupsgjestene på Forte di Belvedere lørdag ettermiddag.  Foto: Splash News/ All Over Press
LUKSURIØST: Et hav av blomster og et gigantisk bord i marmor skal møte bryllupsgjestene på Forte di Belvedere lørdag ettermiddag. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Litt før klokken 14 landet brudgommen på flyplassen i Firenze, mens Kim landet tre kvartyer senere. Det melder Heatworld - som kjører en live oppdatering frem mot vielsen.

Gjestene vil bli fraktet fra flyplassen i identiske Mercedes S-klasse-biler og kjørt til sine hemmelige hotelladresser, før de er ventet å ankomme den historiske festningen i 18-tiden. Det skriver UsWeekly.

LES OGSÅ: - Jeg lå og kavet over henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer