Bygger "fort" rundt huset

John Arne Riise skjerpet sikkerheten hjemme i Liverpool.

SKREMT: John Arne Riise fryktet innbruddstyver skulle ta seg inn i hjemmet hans. Foto: Se og Hør
SKREMT: John Arne Riise fryktet innbruddstyver skulle ta seg inn i hjemmet hans. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Liverpool-spillerne Peter Crouch, Daniel Agger, Jerzy Dudek og Florent Sinama-Pongolle er alle blitt ofre for en innbruddsbande. Det fikk landslagsaktuelle John Arne Riise (26) til å reagere.


I frykt for at også han skulle bli rammet av innbruddsraidene mot Liverpool-spillere, fikk han installert nytt sikkerhetssystem.


- Jeg har vært veldig bekymret på bortekamper der kjæresten min har vært alene hjemme, sier Riise til VV.


- Jeg vet at flere av lagkameratene mine er blitt utsatt for dette. Det er snakk om en bande som vet når spillerne er borte - og slår til da. Spesielt har de gått etter utlendinger. Det er skremmende.


Nå kan imidlertid Riise og de andre Liverpool-spillerne puste lettet ut. Ifølge VG pågrep politiet i Liverpool i går fire menn som er mistenkt for å stå bak innbruddene.


I går stilte Riise til landslagstrening med navnene til datteren Ariana og kjæresten Maria Elvegård på skoene. Om to dager spiller han landskamp mot Hellas, men å se programmet om sitt liv på TV 2 i kveld blir ikke en del kampoppkjøringen.


- Jeg har ikke sett det, gidder ikke snakke om det, orker ikke tenke på det - det interesserer meg ikke, sier Riise ifølge Dagbladet.


Dokumentaren "Hele historien: John Arne Riise" går på TV 2 kl 20.00 i kveld.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer