SIKKERHET: Kanye West betaler millioner for luksus-bunker. Stjernen vil sørge for at familien er trygge i eventuelle krisesituasjoner. Foto: NTB Scanpix
SIKKERHET: Kanye West betaler millioner for luksus-bunker. Stjernen vil sørge for at familien er trygge i eventuelle krisesituasjoner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kanye West:

Bygger bunker for å beskytte familien

Rapperen punger visstnok ut millioner for å sørge for at familien er trygg.

Publisert

Rapper Kanye West (42) er ikke fremmed for å si eller gjøre ting som er mer i det kontroversielle hjørnet. Av den grunn er det lite som overrasker når stjernen begir seg ut på nye prosjekter.

Av de ulike kontroversene rapperen har vært involvert i, finner man blant annet presidentkandidatur, en musikkvideo med bare nakne kjendiser, samt en uttalelse om at slaveriet var et «valg».

Nå har artisten derimot begynt på enda et oppsiktsvekkende prosjekt - denne gang for å holde familien sin trygg.

Bygger bunker

Kanye, som er gift med realitystjernen Kim Kardashian West (39), skal angivelig ha punget ut millioner for å forberede seg og familien på en eventuell krise.

KRITIKK: Det blir dårlig stemning rundt bordet når Kardashian-familien får vite at Kanye West har sendt en kritisk melding til Kris Jenners kjæreste, Corey. Video: TV 2. Vis mer

Ifølge RadarOnline har stjernen investert i en ny ranch (stor gård, journ.anm.) i delstaten Wyoming i USA, til en verdi av svimlende 150 millioner kroner.

STOR FAMILIE: Kim Kardashian og Kanye West har fire barn sammen. Her er Kim sammen med de tre eldste, f.v. Saint, Chicago og North. Foto: Splash News/ NTB scanpix
STOR FAMILIE: Kim Kardashian og Kanye West har fire barn sammen. Her er Kim sammen med de tre eldste, f.v. Saint, Chicago og North. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

På sikt skal rapperen ønske å få bygd en bunker under gården, med den hensikt å holde familien trygg under en eventuell krisesituasjon.

- Han planlegger å punge ut flere millioner ekstra til en topp moderne bunker under hovedhuset, der han og familien kan unnslippe enhver fare, forteller en kilde til nettstedet.

View this post on Instagram

Christmas Eve 2019

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kilden legger til at stedet skal ha nok forsyninger til at familien kan overleve der nede i flere måneder.

Allerede i fjor gikk familien til innkjøp av en ranch i delstaten. Den gang skal lokale innbyggere ha vært skeptiske og fryktet at den berømte familiens inntog ville forstyrre det rolige lokalsamfunnet.

42-åringen har fire barn med kona - North (6), Saint (4), Chicago (2) og Psalm (8 md.), samtidig som at han har et godt forhold til resten av Kardashian-familien.

Ble ranet

At Kanye West ønsker å holde sine nærmeste trygge, er kanskje ikke så rart. Familien er kjent over hele verden, og er alltid i søkelyset for paparazzifotografer, men også for såkalte «stalkere».

Det mye omtalte ranet i Paris i 2016 har spesielt satt en støkk i familien. Flere bevæpnede menn tok seg da inn i Kims leilighet, truet henne med pistol og fraranet henne verdier for millioner.

TEMPERATUR: Det ble godt og varmt da Kim Kardashian West og Kourtney Kardashian skulle planlegge døtrenes bursdag. Video: E! Vis mer

39-åringen snakket ut om hendelsen i et intervju med talkshow-verten Ellen DeGeneres i 2017.

Kim avslørte da hvordan hendelsen har endret henne som person og som mamma, og at hun ikke lenger bryr seg om de materialistiske tingene.

- De (ranerne, journ.anm.) hadde hørt gjennom intervjuer at jeg ble begeistret for ulike smykker. Det er ikke sikkert at jeg vil ha på meg noen smykker eller lignende igjen. Jeg vet virkelig ikke om jeg noen gang vil føle meg komfortabel. Hele livet mitt har endret seg når det gjelder sikkerhet og hvordan jeg reiser, uttalte Kim den gang.

Høy sikkerhet

Den traumatiserende hendelsen i Paris har også påvirket sikkerheten rundt familiens hjem i Los Angeles.

I en tidligere episode av «Keeping Up With The Kardashians» får man et innblikk i sikkerhetsnivået ved ekteparets hjem - et sikkerhetsnivå som er for høyt selv for nærmeste familie.

Både mamma Kris Jenner (64) og søster Khloé Kardashian (35) har nemlig sett seg lei på at selv ikke de slipper inn på stjerneparets eiendom, og drar derfor en drøy spøk hvor de iscenesetter at Kims ene sikkerhetsvakt «angriper» Kris.

Kim kommer etter en bekymringsfull telefon rett hjem, og finner sin egen mor - som kan avsløre at det hele var en spøk - på båre med nakkekrage.

- Vi ville bare elske å få en klarering slik at vi kan komme ut og inn av huset ditt, forklarer Kris til datteren, ifølge E! News.

LES OGSÅ: - Avslørte babyens kjønn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer