Kanye West:

Bygger bunker for å beskytte familien

Rapperen punger visstnok ut millioner for å sørge for at familien er trygg.

SIKKERHET: Kanye West betaler millioner for luksus-bunker. Stjernen vil sørge for at familien er trygge i eventuelle krisesituasjoner. Foto: NTB Scanpix
SIKKERHET: Kanye West betaler millioner for luksus-bunker. Stjernen vil sørge for at familien er trygge i eventuelle krisesituasjoner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Rapper Kanye West (42) er ikke fremmed for å si eller gjøre ting som er mer i det kontroversielle hjørnet. Av den grunn er det lite som overrasker når stjernen begir seg ut på nye prosjekter.

Av de ulike kontroversene rapperen har vært involvert i, finner man blant annet presidentkandidatur, en musikkvideo med bare nakne kjendiser, samt en uttalelse om at slaveriet var et «valg».

Nå har artisten derimot begynt på enda et oppsiktsvekkende prosjekt - denne gang for å holde familien sin trygg.

Bygger bunker

Kanye, som er gift med realitystjernen Kim Kardashian West (39), skal angivelig ha punget ut millioner for å forberede seg og familien på en eventuell krise.

Ifølge RadarOnline har stjernen investert i en ny ranch (stor gård, journ.anm.) i delstaten Wyoming i USA, til en verdi av svimlende 150 millioner kroner.

På sikt skal rapperen ønske å få bygd en bunker under gården, med den hensikt å holde familien trygg under en eventuell krisesituasjon.

- Han planlegger å punge ut flere millioner ekstra til en topp moderne bunker under hovedhuset, der han og familien kan unnslippe enhver fare, forteller en kilde til nettstedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer