Valget i USA 2020:

Bydde på valg-sex

Stemmene i presidentvalget tikker inn, og superstjernene følger like spent med som andre.

OVERRASKET: For å hindre en verdenskjent artist fra å stemme på Trump, bydde programleder Chelsea Handler på private goder. Foto: Evan Agostini/Invision/AP
OVERRASKET: For å hindre en verdenskjent artist fra å stemme på Trump, bydde programleder Chelsea Handler på private goder. Foto: Evan Agostini/Invision/AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fire år etter at Donald Trump (74) vant presidentkampen sist, er han i gang med å forsvare tittelen sin. I motsatt hjørne står Joe Biden (77), og kjemper like hardt om nøkkelen til Det hvite hus.

Da Trump stakk av med seieren sist var flere kjendiser kjapt ute med sin reaksjon. Blant dem som reagerte kraftig var Miley Cyrus, som filmet seg selv mens hun gråt over resultatet.

En rekke kjendiser har vært tydelig på sitt standpunkt i valget, og det er ikke til å stikke under stol at mange av de amerikanske superstjernene velger demokratisk. I år har mange også tatt en svært aktiv rolle under valgkampen, og i flere uker oppfordret følgerne til å stemme - gjerne på kreativt vis.

Hudflettes

Nå er det imidlertid ikke mer noen kan gjøre, valglokalene er i ferd med å stenge, og det er bare å lene seg tilbake mens stemmene tikker inn.

I løpet av natta har de to kandidatene sikret seg flere stater, og Trump kapret vippestaten Florida, som det var knyttet stor spenning til. Han var nemlig avhengig av å få staten for å ha noen sjans til å vinne.

En av dem som ikke er særlig fornøyd med Trump-seieren er komiker og «The Daily Show»-programleder og komiker Trevor Noah (36). Han la nemlig ut på Twitter en kort videosnutt som viser at hele Florida blir blåst i lufta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer