Bycamping i skjærgården

Camping og storbyliv hører sjelden sammen, men en liten halvtime unna Stockholm, ute i den nydelige skjærgården ligger en campingplass utenom det vanlige.

SKJÆRGÅRDSIDYLL: Waxholm Camping ligger fint til nede ved vannkanten, bare 30 minutter fra Stockholm. Foto: Waxholm
SKJÆRGÅRDSIDYLL: Waxholm Camping ligger fint til nede ved vannkanten, bare 30 minutter fra Stockholm. Foto: Waxholm Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Velger du å ta med campingvogn, ektefelle, unger og bikkje til Waxholm Camping i sommer, kan du kombinere nydelig strandliv, skjærgårdsidyll og naturopplevelser med Stockholms enorme tilbud av attraksjoner, fra museer og shopping til restauranter og natteliv. Mulighetene er mange.


Waxholm Camping drives av et ektepar, kjent av alle som Mats og Maria, som i mange år har stått bak hotelldrift på Gran Canaria. De har overført en del av prinsippene for hotelldrift til campingmiljøet.


- Egentlig handler det om de nøyaktig samme tingene på en campingplass som på et firestjerners hotell, sier Mats. – Det handler om å skape den rette stemningen, basert på glede og god service, og da kommer gjestene tilbake.


Waxholm Camping har blant annet restaurantdrift som følge av denne tankegangen, og masse forskjellige aktiviteter. Her er minigolf, padling, volleyball, frisbeegolf og mye annet å drive med, og veien inn til den svenske hovedstaden er altså kort. Det går busser inn til byen hvert 10. eller 20. minutt nesten hele døgnet, så du trenger ikke engang tenke på bil.
Les mer om Waxholm på disse adressene:


www.waxholmstrand.com  
www.waxholmhotell.se  
www.vaxholm.se  

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer