SUPERPOPULÆR: ...men heller ikke det var nok til å slå vennlige Nigel. Foto: Stella
SUPERPOPULÆR: ...men heller ikke det var nok til å slå vennlige Nigel. Foto: StellaVis mer

Butikkassistent slo Johnny Depp

- Strålende kar, det er ytterst fortjent...


GAVEKALENDER: Litt godhet og snillhet kan bringe deg langt i førjulstiden.

Det ble tydelig da det ble lagt ut til avstemming blant innbyggerne hvem som skulle få æren av å skru på julelysene i den lille sørvest-engelske byen Portishead forrige uke, skriver Bigpondnews.com.

Da borgerne hadde sagt sitt viste det seg nemlig at den 21 år gamle butikk-assistenten Nigel Parker hadde slått knock-out på selveste innehaveren av den nærmest ubestridte tittelen verdens vakreste mann, Johnny Depp (46).

- Han er en så hyggelig kar at folk stiller seg i kø for å bli ekspedert av ham, sier lederen for byens Julelys-komité, Barry Randal til BBC.

Den britiske statskanalen har også snakket med flere menige innbyggere i Portishead, og det er tydelig atbutikkassistent Nigels store vennlighet blir satt pris på i en helt annengrad enn Johnnys vakre ytre.

- Strålende kar, det er ytterst fortjent. Flere slulle vært som deg, Nigel, sier en.

- Han har alltid et smil og et hyggelig ord til deg, sier en annen.

- Heia Nigel, du får meg til å smile. Du er den klart beste, sier en tredje.

Så må vi håpe Nigels popularitet er til inspirasjon for alle butikkansatte i den hektiske julehandel-tiden vi er inne i akkurat nå!

Vil du bli Dagens Julenisse? Seher.no og Oslo City presenterer åretsstore gavekalender. Finn Johnny Depp og få en fantastisk gave. Og husk:Den største gleden du kan ha, det er å gjøre andre glad!