SKILSMISSE?: I november går George W. Bush av som president og pensjoneres. Spørsmålet blir om han også må tilbringe de neste årene uten kona... Foto: All Over Press
SKILSMISSE?: I november går George W. Bush av som president og pensjoneres. Spørsmålet blir om han også må tilbringe de neste årene uten kona... Foto: All Over PressVis mer

Bush i skilsmissedrama

Han sies å være tiltrukket av Condolezza Rice

SEHER.NO: Den siste tiden har flere tabloider spekulert i ryktene om et mulig ekteskapsbrudd mellom avtroppende president George W. Bush (62) og hans Laura Bush (61).

Tidligere denne måneden var det presidentens drikkevaner som angivelig skulle være grunnen, men nå har nye opplysninger blitt trukket frem i lyset.

Og hun bærer navnet Condoleezza Rice (53)...

Italienske La Repubblica skriver, med referanse til The National Examiner, at presidentparet nærmest ikke snakker sammen lenger.

George skal visstnok være svært ulykkelig, og ønsker ikke at kona skal forlate ham. Hun på sin side, er imidlertid lei av det hele og er fast bestemt på å leve sitt eget liv.

George skal i følge Globemagazine ha kjøpt et herskapshus i Dallas for 15 millioner dollar, nærmere 98 millioner norske kroner til sin førstedame.

Her skal hun visstnok flytte inn alene når presidenten går av i november, og parets ekteskap oppløses.

Da vil hun eventuelt også få med seg et skilsmisseoppgjør på 20 millioner dollar, omlag 132 millioner norske kroner.

George og Laura traff hverandre på en grillfest i 1977. Han fridde etter bare tre måneders beiling, og de giftet seg i november senere det året.

Sammen har de tvillingene Barbara og Jenna, begge 26 år.

Bush overtok presidentvervet i 2001, og den eneste grunnen til at paret nå holder sammen skal ifølge ryktebørsen være at de er kontraktsforpliktet til dette så lenge George er president.

De er begge angivelig sikre på at de har tjent landet og skjøtet sine roller godt, men når de gjelder privatlivet, later de som om ekteskapet fremdeles er levende - til tross for at det ble begraved for lenge siden.

Skilsmissen vil bli holdt hemmelig inntil presidenten pensjonerer seg, skriver den italienske avisen.

Flere tabloider hiver seg nå på ryktebølgen, og det spekuleres i ulike grunner til at de to kanskje går fra hverandre.

I tillegg til presidentens drikkevaner, hevdes det også at George W. Bush har hatt et forhold til utenriksminister Condoleezza Rice, og at dette er nok et motiv for at Laura etter sigende ikke orker mer av sin mann.

Rice skal ha begikk en såkalt freudiansk glipp da hun for en tid tilbake kalte Bush sin ektemann under et offisielt møte i Washington.

- Som jeg fortalte min ektema...

Deretter avbrøt hun seg selv og prøvde istedet en andre gang

- Som jeg fortalte president Bush...
Det er ingen hemmelighet at Condi og George er nære venner, og det er ikke mer enn to år siden de to igjen havnet i søkelyset sammen. Den gang skrev Wayne Madsen, en nasjonal sikkerhetsekspert, at presidenten i en samtale med sin psykolog tilsto å være tiltrukket av andre kvinner.

Da skal han ha oppgitt Condolezza Rice som sin fantasi.

Laura Bush snappet raskt opp disse ryktene, og tilbragte natten på May Flower Hotel i Washington.

Den gang skrev tabloidene at oppstyret skyldtes en krangel mellom presidentparet som oppsto på grunn av Condolezza, og at førstedamen hadde flyktet fra Det hvite hus.

Nå gjenstår det å se om ryktene om et fremtidig brudd har noen rot i sannheten, eller om de to klarer å løse problemene og leve den glade pensjonisttilværelsen sammen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Lever separate liv