- Bush' ekteskap er over

Amerikanske medier hevder det går mot skilsmisse for George W. og hans kone Laura.

SLITER: Laura og George W. Bush lever ifølge nær kilder separate liv. Foto: All Over Press
SLITER: Laura og George W. Bush lever ifølge nær kilder separate liv. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Harde påstander om president Bush!

Laura Bush (59) skal ha gitt opp håpet om å redde ekteskapet med George W. Bush (60) etter at presidenten skal ha begynt å drikke igjen. Det hevder amerikanske medier, som forteller at paret allerede lever separate liv.

- George drikker igjen, og det ser Laura som et avtalebrudd. Hun nekter å finne seg i det, sier en kilde til National Examiner.

- Jeg vil si det er slutt. Det har til og med vært snakk om at Laura har kontaktet en advokat, for å finne ut hvordan hun kan sikre seg selv ved en eventuell skilsmisse, skriver bladet

LES OGSÅ: Komiker harselerte med Bush

George og Lauras ekteskap gikk gjennom tøffe tak også for 20 år siden. Også den gang var presidenten hard på flaska, og Laura ba ham velge mellom henne og Jack Daniels. USAs førstedame skal være i harnisk etter at ektemannen skal ha falt av vannvogna igjen.

- Presidentens stab prøvde å skjule drikkingen hans i en lang periode, men da Laura fant det ut følte hun seg forrådt, sier en venn av familien til ukebladet, men understreker at det er tvilsomt om Laura vil ta affære før ektemannen er ferdig som president.

- Laura har kanskje store problemer med George, men hun er lojal nok til aldri å gå fra ham så lenge han er president. Når den tid kommer, vil ingen bli overrasket om de skilles, skriver Examiner.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer