Ryan Reynolds og Blake Lively

Bursdagshilsen vekker oppsikt

- Du ertet henne ikke, gjør ikke narr av henne eller noe.

POPULÆRT PAR: Blake Lively og Ryan Reynolds fotografert på den røde løperen under Met-gallaen i mai. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
POPULÆRT PAR: Blake Lively og Ryan Reynolds fotografert på den røde løperen under Met-gallaen i mai. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et av Hollywoods kanskje mest populære (og morsomste) par, har i en årrekke levert latter og glede til fansen på sosiale medier.

Helt siden skuespiller Ryan Reynolds (45) og Blake Lively (35) ble et par for over et tiår siden, har de gitt offentligheten et inntrykk av at dynamikken i forholdet både er leken og lett. Det er spesielt parets tendens til å gjøre narr av hverandre som har fått stor oppmerksomhet.

Det var derfor flere som sperret opp øynene da Reynolds nylig gratulerte kona med dagen.

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

Av det seriøse slaget

Tidligere har fansen vært vant med at «Deadpool»-stjernen deler det man kan kalle mer usjarmerende bilder av kona.

TEMPERATUR: Det ble godt og varmt da Kim Kardashian West og Kourtney Kardashian skulle planlegge døtrenes bursdag. Video: E! Vis mer

Bildene - som gjerne deles i anledning morsdag, bryllupsdag eller bursdag - har tidligere blitt beskåret på morsomt vis, han har også tatt seg tid til å more seg på hennes vegne og viser henne ofte fra en mer ustelt side.

Da «Gossip Girl»-skuespilleren forrige uke fylte 35 år, var tonen imidlertid en annen fra ektemannen. Dette fanget følgerne på Instagram raskt opp.

«Han deler endelig et skikkelig bilde på bursdagen hennes», har en kommentert.

Reynolds har delt ni private bilder. I bildeteksten kaller han henne «spektakulær», og skriver videre at han ikke er sikker på om hun ble født eller om hun er en oppfinnelse. Avslutningsvis takker han kona for å motivere ham til å forlate huset i ny og ne.

Følgerne setter tilsynelatende pris på hyllesten. Flere påpeker imidlertid at det var en mer uvant hilsen å se fra den ellers tullete Reynolds.

«Gratulerer med dagen! Men er det rart at jeg savner rare bilder av Blake fra bildeserien?» spør en, mens en annen kommer med følgende bemerkelse:

«Dette er faktisk en koselig hyllest. Du ertet henne ikke, gjør ikke narr av henne eller noe».

Småbarnslivet tar på

Reynolds og Lively giftet seg i 2012, og har siden vært å regne som et av Hollywoods mest stabile par. Skuespillerduoen holder privatlivet tett om brystet, men deler en sjelden gang iblant fra livet som småbarnsforeldre.

Ekteparet har nemlig rukket å få tre døtre: James (7), Inez (5) og Betty (2). Med tre små i hus, har det tidvis vært mye å holde styr på. Skal man tro Reynolds er døtrene aktive barn.

FØDSEL: I den nyeste sesongen av «Funkyfam» får seerne være med når Jørgine Massa Vasstrand føder sitt fjerde barn. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Luna Lea/TV 2. Vis mer

- Jeg er forelder til tre jenter. De er ville. Jeg tror de har rabies noen ganger, spøkte han da han i sommer gjestet «Creativity at the Pace of Culture» i den franske byen Cannes.

Etter å ha blitt møtt med brølende latter fra publikum, erkjente han at også han har begrenset med tålmodighet.

- Jeg er som alle foreldre - jeg har øyeblikk hvor jeg bare klikker.

LES OGSÅ: Kate Moss avslører ekkel detalj

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer