SNART GIFT: John Arne fridde til Louise Angelica på julaften i fjor, men bryllupsdatoen har de ikke avslørt.   Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
SNART GIFT: John Arne fridde til Louise Angelica på julaften i fjor, men bryllupsdatoen har de ikke avslørt. Foto: Tor Lindseth / Se og HørVis mer

- Bursdagsgaven er ellevill

John Arne Riise sparte ikke på kronene da forloveden ble 23 år denne uken.

SEOGHØR.NO: Fotballstjernen John Arne Riise og forloveden Louise Angelica Markussen er i full gang med å planlegge bryllup, men først var det en annen stor dag som skulle feires. 

- Gratulerer med dagen til den mest perfekte kvinnen i verden. Jeg skal gi deg den beste dagen noensinne. Elsker deg for alltid, skrev John Arne på sin Instagram-konto onsdag denne uken.
 
Han hadde tidligere denne uken oppdatert sine følgere med at han skulle fly fem av Louise Angelicas venninner til storbymetropolen:

- I morgen har forloveden min bursdag. Gaven hennes ble akkurat levert, og jeg flyr fem av vennene hennes over fra Norge. Gaven er ellevill, skrev han på Twitter tirsdag denne uken.

Og fredag kveld avslørte han nok en detalj fra bursdagsfeiringen - nemlig hva hans vakre forlovede fikk i bursdagsgave:

- Jeg er ekstremt stolt av gaven som jeg har kjøpt til elsklingen min, skrev han under et bilde av en Hermes Birkin Tourterelle-veske - som etter det Se og Hør erfarer har en prislapp på rundt 65 000 kroner.

Bursdagsbarnet skal også ha blitt skjemt bort med et par eksklusive joggesko fra det franske motehuset Chanel.

På selve dagen spiste paret lunsj på Londons Fifths Floor Restaurant, shoppet på eksklusive Selfridges, tok en tur opp i London Eye og spiste middag på OXO Tower Braserie.

Og kvelden utartet seg nok til å bli en real jentefest for 23-åringen, ettersom John Arne altså hadde flydd fem av venninnene hennes over fra Norge.

Etter hva som sannsynligvis har vært en forrykende feiring i London-sentrum, kunne jentegjengen og fotballproffen feire videre i deres luksusvilla i bydelen Esher utenfor London.
 
LES OGSÅ: Her er lille North West!