Nicole Kidman:

Bursdagsbarnet er like slående vakker som da hun startet karrieren

Hollywood-stjernen slutter aldri å kaste glans etter seg.

SLÅENDE VAKKER: Helt siden hun slo gjennom som skuespiller har Nicole Kidmans skjønnhet vært like slående. Foto: Pa Photos / NTB Scanpix
SLÅENDE VAKKER: Helt siden hun slo gjennom som skuespiller har Nicole Kidmans skjønnhet vært like slående. Foto: Pa Photos / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I dag, tirsdag 20. juni, fyller den australske stjernen Nicole Kidman 50 år.

Den suksessrike skuespilleren har i løpet av sin karriere medvirket i en rekke spillefilmer og tv-serier. Allerede som 15-åring debutterte hun i filmen «A Bush Christmas», og siden den gang har det gått slag i slag for henne.

VISTE FØLELSER: Nicole Kidman og ektemannen Keith Urban viste tydelig følelser under filmfestivalen i Cannes. Foto: Reuters / NTB Scanpix
VISTE FØLELSER: Nicole Kidman og ektemannen Keith Urban viste tydelig følelser under filmfestivalen i Cannes. Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Til tross for at hun nå fyller 50 år og har en lang karriere å se tilbake på, så har Kidman ikke forandret seg stort når det kommer til hennes vakre ytre.

Med sine lange lokker kaster fremdeles Kidman glans både på det store lerretet og på den røde løperen.

Nylig skapte hun overskrifter sammen med ektemannen Keith Urban (49) - som hun har døtrene Faith Margaret (8) og Sunday Rose (7) sammen med.

Under årets filmfestival i Cannes dukket nemlig paret opp på den røde løperen hvor de nærmest oppførte seg som to nyforelskede tenåringer foran fotografene. De to stjernene klarte ikke å holde fingrene fra hverandre og kysset ømt på hverandre uten å bry seg om menneskene rundt.

Saken fortsetter under bildet.

LANGE LOKKER: Nicole Kidmans utseende er slående likt som da hun startet skuespillerkarrieren. Her på den røde løperen i 2005. Foto: AFP / NTB Scanpix
LANGE LOKKER: Nicole Kidmans utseende er slående likt som da hun startet skuespillerkarrieren. Her på den røde løperen i 2005. Foto: AFP / NTB Scanpix Vis mer

- Tok ut brystimplantater

Den Oscar-vinnende filmstjernen har stadig vært i medienes søkelys på grunn av utseendet sitt.

I mange år har det blitt spekulert i om Kidman har forstørret brystene sine, og i 2014 skjøt ryktene virkelig fart.

- Det ser ut som hun har hatt en imponerende brystforandring. Jeg mistenker at hun har gått fra en stor A-cup eller en liten B til en full C-cup. Jeg synes de ser fine ut. Kanskje er hun fortsatt hoven etter operasjonen, sa den plastiske kirurgen, Anthony Youn, til Radaronline den gang.

Saken fortsetter under bildet.

SUKSESSRIK: Den vakre 50-åringen har gjort det stort som skuespiller. Her er hun fotografert i 1995. Foto: Reuters / NTB Scanpix
SUKSESSRIK: Den vakre 50-åringen har gjort det stort som skuespiller. Her er hun fotografert i 1995. Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer

To år senere hevdet Aftonbladet at firebarnsmoren hadde fjernet de angivelige brystimplantatene.

- Hun vil ikke ha noe i kroppen som kan være giftig, hevdet en kilde nær stjernen overfor National Enquirer.

Måtte være inne

Selv om 50-åringen er ordknapp om kirurgiske inngrep, har hun tidligere fortalt om ulempene ved det å ha svært blek hud i oppveksten:

- Siden jeg var så blek var jeg mye inne. Jeg kunne ikke løpe rundt på stranden som de andre barna. Fordelen var at jeg leste mye, utviklet mine indre kvaliteter og kom opp med mange ideer, sa hun i et intervju i 2015, ifølge Contactmusic.

Kidman har tidligere avslørt at hun har prøvd Botox, men at dette er noe hun ikke ønsker å fortsette å tilføye kroppen sin.

- Jeg har prøvd mange ulike ting, men bortsett fra trening og en sunn diett er det ikke mye som hjelper. Jeg har til og med prøvd Botox, men likte ikke hvordan ansiktet mitt så ut etterpå, røpet hun i 2011.

- Gratulerer

På sin store dag er det nok mange som ønsker å gratulere filmstjernen med dagen. Skuespillerkollega og venninne, Reese Witherspoon (41) har allerede sendt sine lykkeønskninger til Kidman.

Under et bilde av de to sammen har hun delt en hjertevarm tekst på sin Instagram-profil.

- Ønsker riktig gratulerer med dagen til min kjære venn, den eneste ene, mega-talentfulle Nicole Kidman. Jeg håper du får en nydelig dag fylt med latter og kjærlighet. Jeg er glad i deg kvinne, skrev hun som tekst til bildet.

Witherspoon spiller sammen med Kidman i tv-serien « Big Little Lies».

Fant kjærligheten på ny

I 1990 giftet Kidman seg med skuespiller og kollega Tom Cruise (54).

Paret var gift i 11 år før de i 2001 skilte lag. I løpet av ekteskapet adopterte de to barn sammen. Datteren Isabella i 1992 og sønnen Connor i 1995.

De to kollegaene forelsket seg under innspillingen av filmen «Days of Thunder», men Nicole har innrømmet at hun gjerne skulle ha ventet noe år med å gi sitt ja.

- Jeg var så ung da jeg giftet meg. Jeg ser tilbake og tenker bare «hva?», fortalte hun til bladet Red Magazine i fjor høst.

- Jeg hadde to barn innen jeg fylte 27 år gammel og hadde da var gift i fire år. Men det var jo det jeg ønsket, slo hun fast.

Saken forsetter under bildet.

ADOPTERTE: Nicole Kidman og Tom Cruise adopterte to barn sammen. Her er Kidman sammen med datteren Isabella i 1995. Foto: AP / NTB Scanpix
ADOPTERTE: Nicole Kidman og Tom Cruise adopterte to barn sammen. Her er Kidman sammen med datteren Isabella i 1995. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

I juni 2006, etter å ha kjent hverandre i kun seks måneder, giftet hun seg på nytt. Denne gangen med countrysangeren Keith Urban (49).

Begge var da i slutten av 30-årene, og «Australia»-stjernen har røpet at hun gjerne skulle ha truffet sin nåværende ektemann tidligere i livet.

- Jeg elsker ham! Jeg skulle ønske vi hadde flere år sammen. Men jeg er uansett bare takknemlig for at jeg møtte ham i det hele tatt, har hun sagt til Hello magazine.

VAR GIFT: Nicole Kidman var gift med Tom Cruise i 11 år. Sammen adopterte de to barn. Her er paret sammen i 1999. Foto: AFP / NTB Scanpix
VAR GIFT: Nicole Kidman var gift med Tom Cruise i 11 år. Sammen adopterte de to barn. Her er paret sammen i 1999. Foto: AFP / NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Derfor er Beyonce og tvillingene fremdeles på sykehuset

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer