Burre har holdt vekten etter at han la opp

- Jeg ligger på akkurat det samme som da jeg la opp. Det har ikke skjedd noenting

FORTSATT SLANK: - Det er vel i utgangspunktet lav fettprosent fra bunnen av. Og så sitter jeg aldri rolig, jeg er stort sett i bevegelse hele tiden, sier Hans Petter Buraas (i midten), som her er avbildet sammen med Daniel Franck og Adrine Flemmen i «La Foto: TV3
FORTSATT SLANK: - Det er vel i utgangspunktet lav fettprosent fra bunnen av. Og så sitter jeg aldri rolig, jeg er stort sett i bevegelse hele tiden, sier Hans Petter Buraas (i midten), som her er avbildet sammen med Daniel Franck og Adrine Flemmen i «La Foto: TV3 Vis mer
Se video med Hans Petter Buraas nederst i saken!

SEHER.NO: Den tidligere norske skistjernen Hans Petter Buraas (35) bestemte seg i 2007 for å legge skistøvlene på hylla. Men «Burre» har ikke opplevd det mange tidligere idrettsstjerner har gjort før ham, nemlig å gå opp i vekt etter at karrieren er over.
 
- Jeg ligger på akkurat det samme som da jeg la opp. Det har ikke skjedd noenting, sier Buraas til Seher.no

Han tror han vet årsaken til nettopp det.

- Det er vel i utgangspunktet lav fettprosent fra bunnen av. Og så sitter jeg aldri rolig, jeg er stort sett i bevegelse hele tiden. Jeg er ingen sofagris, sier han.

I vinter er 35-åringen å se i TV3-programmet «Landskampen», der han sammen med andre norske stjerner skal kjempe om heder og ære mot våre argeste konkurrenter, nemlig svenskene. Og skal man tro Buraas, har nordmennene et sterkt kort, for «Burre» trener fortsatt hardt for å holde kroppen i form.
 
- Jeg har ikke helt kontroll på hvor mye jeg trener. Men jeg er jo trener selv da, og trener en gruppe med jenter. Og det gjør jo at jeg stort sett er i aktivitet hele tiden. Jeg trener ikke veldig mye alpint. Men jeg står jo på ski nesten hver dag hele vinteren. Men skal man gå utifra hva som er ordentlig, effektiv trening, da går jeg mye langrenn, lange turer i fjellet og slike ting.

Den tidligere toppalpinisten deltok i 2008 i TV 2-programmet «Skal vi danse». I «Landskampen» skal han derimot bo og leve sammen med de andre deltagerne. Det tror han ikke at blir et problem.

- Det er jeg vant til. Jeg har stort sett bodd tett oppå kollegene mine i hele mitt liv. Jeg har til og med sovet i dobbeltseng med andre gutter, smiler han.

- Blir det ingen intriger av dette da?

- Jeg prøver så godt jeg kan, men jeg greier ikke. Jeg klarer ikke å få dem sinna nok. Jeg er kanskje for snill, jeg vet ikke, sier Hans Petter Buraas til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det var veldig tøft for meg  

Se video med Hans Petter Buraas her:[obj:media:9345]