Burøe fikk trusler fra Antonsen

- Lørdagens meldinger var unødvendige og toskete, sier Atle Antonsen, som legger seg flat.

FIKK TRUENDE MELDINGER FRA ANTONSEN: Ørjan Burøe avslørte mandag at det var Atle Antonsen som skal ha sendt ham flere tekstmeldinger hvor han ble truet på livet.
FIKK TRUENDE MELDINGER FRA ANTONSEN: Ørjan Burøe avslørte mandag at det var Atle Antonsen som skal ha sendt ham flere tekstmeldinger hvor han ble truet på livet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag skrev stand-up komiker Ørjan Burøe  (40) på sin blogg at han hadde mottatt truende og sjikanerende meldinger fra en kjent komiker-kollega, og la ut bildeeksempler.

Mandag kveld skrev VG Nett at meldingene skal ha kommet fra et nummer som tilhører komikeren Atle Antonsen.

De la også ut en skjermdump av det som skal være en meldingsutveksling mellom Burøe og plageånden, hvor Burøe spør hvem som sender meldingene.

«Atle Antonsen» er svaret.

Atle Antonsen ville først ikke kommentere saken, men har siden lagt seg flat i en e-post til  VG.

«Unnskyld til Burøe for klokkerein og ufin idioti fra min side. Dette er altså ikke en sånn politiker-unnskyldning, «hvis han føler dette, bla bla, så unnskyld». Nei, dette er en like ekte unnskyldning som lørdagens private meldinger var både unødvendige og toskete. Jeg har også beklaget og forklart direkte og privat til Burøe og kona, før det ble lagt ut på bloggen til Ørjan også, så det er sagt», skriver han blant annet i beklagelsen.

Mottok flere truende meldinger

Seoghør.no var i kontakt med Burøe mandag, da han var på vei til Tyrkia. Der skal han sammen med Tommy Steine, Nils-Ingar Aadne, Gustav Nilsen og Terje Sporsem sholde show i Alanya gjennom juli.

– Jeg har ingen kommentar utover det som står i blogginnlegget, sa han til Seoghør.no.

KJENDISPAR: Ørjan Burøe er gift med bloggeren Marna Haugen, og paret er blant annet å se sammen i TV 2 Bliss-serien «Bloggerne». Foto: Andreas Fadum
KJENDISPAR: Ørjan Burøe er gift med bloggeren Marna Haugen, og paret er blant annet å se sammen i TV 2 Bliss-serien «Bloggerne». Foto: Andreas Fadum Vis mer

«Om det er det siste jeg gjør så kommer jeg til å forsøke å drepe deg neste gang vi møtes. Du blir faen meg verre og verre. Ses», lyder den første meldingen Burøe mottok.

«I det jeg ser snurten av deg så skal jeg kline deg så jævlig i bakken på tre sekunder. Du er en total skam for alle som forsøker å få til noe som helst. Fy faen, som du må skamme deg», fortsetter avsenderen.

Vil ikke anmelde

Ifølge VG har Burøe signalisert at han ikke vil anmelde de truende meldingene.

Ørjan Burøe (40) begynte komikerkarrieren allerede i 1997, og har siden den gang blitt kjent både gjennom scene og skjerm.

Blant annet har han jobbet som programleder i «Splitter Pine» på TV 2 Zebra og satt opp forestillingen «Tro, håp og kjerringer» sammen med Terje Sporsem (39) i 2002.

I dag er Burøe gift med toppblogger Marna Haugen, og ekteparet kan ses i TV-serien «Bloggerne».

LES OGSÅ: - Ble truet på livet av en av Norges mest kjente komikere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer