Burns saksøker kirurgen

- Jeg ser ut som jeg er blitt skamfert med lommekniv, sier "Dead or Alive"-sangeren.

LEPPER TIL BESVÆR: Et mislykket forsøk på å fjerne leppeimplantatene skal ha skamfert Pete Burns' lepper. Foto: Stella Pictures
LEPPER TIL BESVÆR: Et mislykket forsøk på å fjerne leppeimplantatene skal ha skamfert Pete Burns' lepper. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Pete Burns - som hadde en stor hit med "You Spin Me Round" på 80-tallet frykter musikken hans skal være ferdig for godt etter at leppene ble vansiret.


Nå saksøker han sin plastiske kirurg for 12,4 millioner kroner for å ha "ødelagt hans liv og karriere". Det skriver nettstedet This Is London.


Problemene begynte da Burns oppsøkte Dr Maurizio Viel ved hans London-klinikk for å få fjernet leppeimplantatene i 2000, men istedenfor å fjerne implantatene skal legen har injisert leppene ytterligere med stoffene Evolution og Outline.


Artistens lepper skal til slutt ha blitt så misdannete at han verken kunne spise eller drikke som normalt, og han forlot ikke sitt hjem på flere måneder.


SE BILDENE: Stjernene som ikke burde lagt seg under kniven


Burns har nå gjennomgått mer enn hundre operasjoner hos en spesialist i Italia for å rette opp skadene. Likevel frykter han at leppene er ødelagte for alltid.


- Jeg har snakket med leger i London som hevdet at det eneste alternativet var å amputere leppene mine, sier den eksentriske artisten.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer