Nytt drama:

- Burde vunnet

Deltaker raser, og mener hun burde vunnet kampen som kunne sendt henne til finalen.

NERVEPIRRENDE: Grethe og Daniel møttes til den aller siste duellen på «Torpet», før deltakerne skal inn på «Farmen» for å kjempe om en plass der. Video: TV 2 Play/Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var Grethe Enlid (50) som søndag røk ut av «Farmen» etter å ha tapt i øksekast mot Heidi Lereng (24). Dermed måtte 50-åringen ta til takke med sidekonkuransen «Torpet».

Ikke mange dagene etterpå røk hun ut derfra også. I øvelsen «Kniven», mot Daniel Godø (29), en øvelse der de begge skal balansere en kniv på håndbaken så lenge de klarer.

- Burde vunnet

Ifølge Enlid, fikk Godø gang på gang tilsnakk - at han måtte strekke ut hånda - at han ikke holdt den strak. Men han ble aldri disket, noe hun reagerer sterkt på.

- Jeg mente da, og jeg mener fortsatt, at jeg vant den kampen. På ett tidspunkt begynte de å korrigere Daniel, og det holdt på lenge - i 20 minutter. Ingenting skjedde. Den kampen burde vært avblåst, og jeg burde vunnet, sier hun til Se og Hør.

Hun fortsetter:

- Jeg prøvde å få blikkontakt med produksjonen, som sto ved siden av Daniel. Hvor lenge skulle han få holde på med det her? Og da brukte jeg mye energi på unødvendige ting.

Ifølge både den 50 år gamle trønderen og motstander Daniel Godø, som deltok i Farmen i 2014, var det «Torpet»-produsenten som var «dommer» i konkurransen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer