- Burde vært i bikiniform 4 uker etter fødselen

«How I Met Your Mother»-stjernen Alyson Hannigan viste viste frem A4-familien for første gang.

ALLE GODE TING ER FIRE: Nå har Alison og Alexis fått seg en lykkelig A4-familie med to barn.  Foto: Fame Flynet
ALLE GODE TING ER FIRE: Nå har Alison og Alexis fått seg en lykkelig A4-familie med to barn. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hun ble mor til sitt andre barn, datteren Keeva Jane, for drøyt en måned siden. I helgen viste Alyson Hannigan (38) seg for første gang med hele familien på tur. Sammen med ektemannen Alexis Denisof (46), og den nå tre år gamle datteren Satyana trasket hun på gata.

- Etter Hollywoods standard, burde jeg vel være i bikini-form, nå som babyen min er fire uker gammel. Det tar livmoren hele seks uker å krympe tilbake til vanlig størrelse igjen, spøkte hun på Twitter nylig.


Familien på fire ble sett på handlesenteret Country Mart, i Brentwood, California. Alexis trillet barnevogna, som var tildekket av et rødt marihøne-teppe. Mens Alyson bar rundt på Satyana.

Alyson er kjent fra blant annet «American Pie»-filmene, og tv-seriene «Buffy» og «Angel» - begge der hun spilte sammen med sin nåværende ektemann. Men for tiden er hun aktuell på norske tv-skjermer i komiserien «How I Met Your Mother», som går på TV3. Der Alexis også har hatt gjesterolle flere ganger.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nei, det er ikke pai i magen   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer