REAGERER: Programleder Live Nelvik mener Sophie Elise Isachsen ikke burde delt innlegget om at hun fikset på hodebunnen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
REAGERER: Programleder Live Nelvik mener Sophie Elise Isachsen ikke burde delt innlegget om at hun fikset på hodebunnen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Live Nelvik om blogg-debatten:

- Burde trekke ut nettet til Sophie Elise

Programlederen mener bloggeren burde holdt komplekset sitt for seg selv.

Publisert

Det har stormet rundt blogger, Sophie Elise Isachsen (24) etter at hun la ut et innlegg om å ha tatovert hodebunnen fordi hun følte hun hadde for høyt hårfeste. Blogger-kollega, Kristin Gjelsvik (32) gikk hardt ut mot Isachsen i en lengre video, hvor hun kalte henne for «Norges desidert dårligste og farligste forbilde.»

I den nyeste episoden av Lørdagsrådet kaster også programleder, Live Nelvik seg inn i blogger-debatten.

- Hun må gjerne bry seg om det hvis hun vil, men hold kjeft om det. Ikke få tenåringer til å sette håret i hestehale og sjekke hvor stort mellomrom de har mellom øret og håret. Noen burde trekke ut internettforbindelsen til Sophie Elise, sier hun i podkasten.

Dagbladet har ikke lykkes i å få kontakt med Nelvik.

KRITISK: Kristin Gjelsvik har sett seg lei på at Sophie Elise Isachsen fikser på komplekser og deler det med følgerne sine. Video med tillatelse: Kristin Gjelsvik Vis mer

Enig med Gjelsvik

Tale Maria Krohn Engevik, kjent som, «Helsesista» har også omtalt blogger-debatten.

Hun mener det å dele komplekser kan få friske personer til å lete etter feil hos seg selv, og at man heller burde være glad om man har en frisk og fungerende kropp.

- Jeg pleier ikke å uttale meg om enkeltpersoner, men jeg må si meg enig med Kristin Gjelsvik i denne saken. Særlig når det kommer til hva som er hensikten med å dele komplekser, og hvordan man kan fikse på disse. Når man er med på å påvirke unge mennesker, må man være spesielt forsiktig, sa hun til Dagbladet forrige uke.

Tar selvkritikk

Isachsen har i ettertid slettet det kontroversielle innlegget, og kommet med en beklagelse på bloggen.

«Jeg tar FULL selvkritikk for at innlegget med tatovering i hodebunnen ble lagt fram feil og det var noe jeg burde ha holdt for meg selv. (..) Jeg er enig i at influensere ikke skal dele alt de gjør av inngrep og heller ikke påpeke komplekser bare for å gjøre det. Igjen, der tar jeg full selvkritikk på det innlegget,» skrev hun forrige uke.

Etter at det forrige uke begynte å storme mellom Kristin Gjelsvik og Sophie Elise skapte feiden overskrifter i flere norske medier. Tirsdag kveld møter de to hverandre i «Debatten» på NRK1.

Dagbladet har ikke lykkes i å få en kommentar fra Sophie Elise Isachsen vedrørende Live Nelviks utsagn.

Denne saken ble først publisert på Dagbladet.

KOMMENTARENE STRØMMET INN: Sophie Elise delte bilde av at hun hadde fjernet silikonen. Responsen var overraskende. Reporter: Thea Hope / Video og edit: Kine Falch Vis mer

LES OGSÅ: - Trekker seg etter sex-anklager

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer