Peg Parnevik:

- Burde skjedd for lenge siden

Avslører nye detaljer om bruddet.

NYE DETALJER: Peg Parnevik åpner opp om bruddet med Filip Lamprecht. Foto: Instagram / Peg Parnevik
NYE DETALJER: Peg Parnevik åpner opp om bruddet med Filip Lamprecht. Foto: Instagram / Peg Parnevik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske realityprofilen Peg Parnevik (25) har vært i søkelyset helt siden hun var liten, men ble for alvor kjent gjennom familien realityserie «Parneviks». En oppvekst som kan minne om Kendall (25) og Kylie Jenners (23) der altså.

I dag har hun også en av Sveriges største podkaster, «Pillowtalk med Peg & Penny». De seneste årene har 25-åringen vært i et forhold med den halvnorske kjendissønnen Filip Lamprecht (24), som vant årets sesong av svenske «Skal vi danse».

24-åringen er norsk statsborger, ettersom moren, Kristin Kaspersen, er halvnorsk. Kaspersen er datteren til den avdøde svenske sangerinnen Lill-Babs og den tidligere norske landslagskeeperen Kjell Kaspersen (82).

BRUDD: Sophie Elise bekrefter at det er slutt mellom henne og kjæresten Kasper. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Mottok hatmeldinger

Etter en lang periode med spekulasjoner ble det i juni kjent at paret hadde gått hver til sitt. Kort tid etter snakket Parnevik åpent og ærlig om følelsene sine i podkasten:

- Jeg er lykkeligere enn noen gang, jeg føler meg som meg selv igjen. Jeg føler en ny kjærlighet til livet, til kroppen min, til familien min.

I etterkant av bruddet har Parnevik opplevd å få mye hat, samt at hun mistet tusenvis av følgere da hun delte bilde av en ny flørt. Fansen var ikke fornøyd med hvordan hun håndterte bruddet.

I den nyeste episoden av podkasten åpner 25-åringen seg ytterligere om bruddet med eksen, som ifølge henne burde skjedd for lenge siden.

Det melder svenske Expressen.

- Du elsker så høyt, men det er så himla turbulent. Så du holder fast, og noen ganger blir man bare værende der. Man holder seg fast fordi man er litt redd for hva andre vil tenke og hva som skjer hvis det er over, sier hun i podkasten, og fortsetter:

- Og sånn fortsetter det så altfor lenge, selv om det kanskje ikke er hundre prosent riktig. Det burde nok ikke være så mye opp og ned hvis det faktisk er «den rette».

SLUTT: Adrian Sellevoll bekrefter brudd med kjæresten. Video: Rød Løper Vis mer

Tvillingsjel

Ifølge Expressen kan det imidlertid virke som 25-åringen nå har funnet den rette, nemlig musikkprodusenten Jesper Niklasson.

De skal ha delt flere intime kjærlighetsbilder, og Parnevik har blant annet kommentert «hjertet mitt» under et kyssebilde Niklasson har delt på sin Instagram-profil.

Videre i podkastepisoden snakker Parnevik og søsteren Penny om begrepet tvillingsjeler. De sier blant annet at det som er så bra med å være i et forhold med sin tvillingsjel er at de har ventet på hverandre hele livet, og dermed vil forholdet være nærmest umulig å ødelegge.

OM KJÆRESTEN: Petter Stordalen var blant gjestene på «Senkveld», og der åpnet han seg om kjæresten. Video: TV 2 Vis mer

Det er da 25-åringen innser at hun faktisk har møtt sin tvillingsjel, nemlig musikkprodusenten:

- Jeg tror faktisk jeg har møtt tvillingsjelen min. Sykt, men jeg tror det.

LES OGSÅ: - Savner ofte en kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer