BURDE PULT MER?: Ronnie le Tekrø og resten av TNT-gutta lover at det vil bli flere skandaler i fremtiden.  Foto: Adèle C. Blystad/ Seher.no
BURDE PULT MER?: Ronnie le Tekrø og resten av TNT-gutta lover at det vil bli flere skandaler i fremtiden. Foto: Adèle C. Blystad/ Seher.noVis mer

- Burde pult mer på 80-tallet

Ronnie le Tekrø angrer på at han ikke var villere under TNTs storhetstid.

SEHER.NO: Den legendariske norske tungrock-gruppa TNT er i disse dager aktuelle med sitt 13. album - "Atlantis".

Gruppa, som hadde en megahit verden over med låten "10.000 lovers" på 80-tallet, har byttet bandmedlemmer flere ganger siden oppstarten i 1982 og består nå av Tony Mills (45) - vokalist, Ronnie le Tekrø (44) - gitar, Diesel Dahl (49) - trommer og Victor Borge - bass.

Se videointervju med TNT-gutta lenger ned!

Men tross utskiftninger, har TNT likevel klart å opprettholde det samme "soundet" og imaget, mye takket være le Tekrø, som er det eneste bandmedlemmet som har holdt med gruppa helt siden starten.

- Angrer meg
Le Tekrø, som også er kjent fra TV 2s "Rockeskolen", er også en av de få nåværende bandmedlemmer som har opplevd den enorme suksessen bandet hadde på 80-tallet.

Men til tross for at de gjorde mye spennende på den tiden, er det flere ting den fritt-talende rockeren angrer på at han ikke gjorde.

- Ja, det var en veldig bra tid. Vi reiste mye og fikk sett mye, og vi var jo veldig unge. Men jeg angrer meg på noen ting, jeg burde blant annet vært mer turist. Og så burde jeg pult mer. Det angrer jeg på. Jeg burde tatt for meg mer, humrer Ronnie til Seher.no.

For selv om de stadig oftere ser yngre fans på konsertene deres, innrømmer gutta at den originale fanskaren er blitt eldre, som dem selv.

- Trusene vi får kasta etter oss er litt større i disse dager, sier en smilende Diesel Dahl, som er far til tidligere "Big Brother"-deltager Carina Dahl (23), før han legger til:

- Men vi får nye fans hele tiden, og det er en veldig stor glede for oss.

Vil turnere i 2 år
Senere denne uken starter gutta på en omfattende Norges-turnè, og planen er å spille konserter i to år før de eventuelt begynner arbeidet med en ny plate.

I tillegg til Norge og resten av Europa skal nemlig platen lanseres i Kina og Japan.

Men det er først og fremst Norge som står på turnèlisten i år.

- Vi skal til Lillestrøm, Rockefeller, Samfunnet i Trondheim, Steinkjær og mange andre steder. Og i desember er det snakk om en tur rundt i Europa, forteller gutta.

Og selv om både bandet og bandmedlemmene nå er godt oppe i årene, lover de at det vil skje flere skandaler i fremtiden.

Mer TNT-skandaler
- Hehe, ja, snart kommer det en egen bok om TNT-skandalene, som blir X-rated ganger 3, ler trommis Diesel Dahl, og legger til:

- Vi har rocka over hele verden vi, og det vil vi fortsette med. Jeg husker en gang jeg ble veldig sur på lydmannen, så jeg stjal en bulldozer og forsøkte å kjøre han ned, men traff en byggning istedet.

Mange husker nok også le Tekrøs skandaleopptreden i NRKs "Nytt på Nytt" i fjor, samt den noe kontroversielle programlederrollen i "Rockeskolen".

Men gitarhelten, som på 80-tallet ble kåret en av verdens 10 beste heavygitarister, hevder det ikke vil bli flere skandaløse innfall fra hans side.

- Nei, det blir hvertfall ingen flere tv-kontroverser på meg, sier han.

Lyst til å vinne et signert eksemplar av "Atlantis"? Send en mail og fortell hvorfor akkurat DU bør vinne til seher@seher.no!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Plutselig var jeg der i våt susp!

Se videointervju med TNT-gutta nedenfor:

[obj:media:6897]