Eks-venninna slår tilbake mot Madonna:

- Burde ikke sendt det brukte undertøyet sitt i posten

Madonna stoppet auksjon av personlige eiendeler.

VIL BEHOLDE UNDERTØYET: Denne uka leverte Madonna et søksmål mot et auksjonshus og fikk dermed stoppet salget av flere av eiendelene sine - blant annet en brukt truse. I rettspapirene anklager hun også eks-venninna Darlene Lutz for å ha tatt eiendelene til auksjonen uten Madonnas viten og vilje. Her er popstjernen avbildet på Grammy Awards i 2015. Foto: NTB scanpix
VIL BEHOLDE UNDERTØYET: Denne uka leverte Madonna et søksmål mot et auksjonshus og fikk dermed stoppet salget av flere av eiendelene sine - blant annet en brukt truse. I rettspapirene anklager hun også eks-venninna Darlene Lutz for å ha tatt eiendelene til auksjonen uten Madonnas viten og vilje. Her er popstjernen avbildet på Grammy Awards i 2015. Foto: NTB scanpix Vis mer

I starten av juli dukket det opp et privat brev som den nå avdøde rapperen Tupac Shakur hadde sendt til popstjernen Madonna (58) på midten av 1990-tallet.

De to hadde en periode et forhold, og i et brev skrevet av Shakur fra fengselscella i 1995, forteller han blant annet om grunnen til at han måtte avslutte forholdet deres.

Onsdag skulle brevene fra Shakur auksjoneres bort, sammen med flere andre av Madonnas personlige ting. Det ville ikke popstjernen ha noe av, og i siste liten fikk hun stoppet salget av 22 eiendeler, skriver Page Six.

I rettsdokumentene Madonna leverte til høyesterett i New York for å stanse auksjonen, går hun til angrep på sin tidligere venn Darlene Lutz, som skaffet auksjonshuset Gotta Have It Collectibles eiendelene. Og dét faller ikke i god jord hos Lutz.

«Like a Virgin»-sangeren anklager nemlig Lutz for å ha gått bak ryggen hennes og fått tak i eiendelene uten tillatelse.

Saken fortsetter nedenfor.

Hevder hun ikke har bestjålet Madonna

Dagen etter at Madonna leverte inn sine rettsdokumenter, var det derfor Lutz sin tur til å gjøre det samme. New York Daily News har fått tilgang på rettsdokumentene fra sistnevnte, som ble levert onsdag.

Avisa siterer fra rettspapirene, der Lutz blant annet avviser at hun har anskaffet seg Madonnas eiendeler på uredelig vis.

- Som et resultat av mitt nære forhold til klageren, mottok jeg visse ting direkte fra henne. Jeg hadde også et nært vennskap med flere av klagers familiemedlemmer, på den tiden, og jeg fikk diverse ting direkte fra dem, hevder Lutz.

Når det gjelder Madonnas brukte truser, som også skulle auksjoneres bort, påpeker Lutz at de kom fra popstjernens ekskjæreste. Artisten skal ha sendt undertøyet til ham ved en tidligere anledning.

- Hvis Madonna virkelig ønsket privatliv, så sender man ikke undertøyet sitt i posten, poengterer Lutz i rettspapirene.

Darlene Lutz, som både har vært venninne med og kunstkonsulent for Madonna, hevder videre at 58-åringen har gått rettens vei for å hevne seg på Lutz personlig. I rettspapirene ber Lutz om at dommerens stansing av salget opphører, og om at Madonna betaler saksomkostninger.

Saken fortsetter nedenfor.

ÅRETS KVINNE: Madonna ble kåret til Årets Kvinne under «Billboard's Women In Music 2016 event». Video: Reuters NTB/Scanpix Vis mer

Vil møte sangstjernen i retten

Da popstjernen valgte å gå til søksmål mot auksjonshuset tidligere denne uka, argumenterte hun for at auksjonen kunne føre til at hennes DNA ble offentlig tilgjengelig.

I tillegg til det nevnte undertøyet, skulle blant annet en hårbørste med Madonnas hår på, private fotografer, ikke-offentliggjorte musikkopptak og usendte, men intime kjærlighetsbrev auksjoneres bort.

- Jeg forstår det slik at mitt DNA kan bli hentet ut fra noe av håret mitt. Det er skandaløst og svært opprørende at DNA'et mitt kunne bli auksjonert bort til offentligheten, uttaler popstjernen i rettspapirene, ifølge Page Six.

Madonna framholder at hun har rett til privatlivets fred til tross for at hun er verdensberømt. Imidlertid har ikke auksjonshuset latt seg skremme av søksmålet hennes.

- Madonna og hennes juridiske team har i våre øyne gått til et fullstendig grunnløst og ufortjent skritt for å midlertidig stanse salget av det som er frøken Lutz' rettmessige eiendom, uttaler en talsperson for auksjonshuset og Lutz, og legger til:

- Madonnas påstander vil bli kraftig utfordret og motbevist i en rettssal når den tid kommer. Vi er sikre på at de minneverdige Madonna-gjenstandene vil komme tilbake, sier talsperson Pete Siegel, ifølge Page Six.

En rettslig høring i saken er planlagt i september.

LES OGSÅ: - Dette er en mann som virkelig imponerte meg