Hugh Grant og Anna Eberstein:

- Burde giftet meg tidligere

Filmstjernen oser av lykke om dagen.

LYKKELIG GIFT: Hugh Grant og Anna Eberstein giftet seg i slutten av mai i en intim seremoni i London. Den siste perioden har ifølge Grant vært fantastisk. Foto: NTB scanpix
LYKKELIG GIFT: Hugh Grant og Anna Eberstein giftet seg i slutten av mai i en intim seremoni i London. Den siste perioden har ifølge Grant vært fantastisk. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Den anerkjente skuespilleren Hugh Grant (57) har i flere tiår sjarmert publikum med sin britiske humor og gode skuespillerferdigheter. Han er blant annet godt kjent for «Bridget Jones's Diary» og «Love Actually», roller som fikk mange hjerter rundt om i verden til å smelte.

Til slutt var det derimot den svenske TV-produsenten Anna Eberstein (39) som skulle kapre hans hjerte. De forlovet seg i våres, og bryllupet sto allerede i slutten av mai. For en drøy måned siden ga de hverandre sine «ja» på rådhuset i London, i det som skal ha vært en intim og diskret seremoni.

Paret har vært sammen i seks år, og har fått tre barn sammen. I tillegg har Grant to andre barn. Det er ingen tvil om at skuespilleren er lykkelig om dagen.

I et nytt intervju letter han på sløret om hvordan tiden i hvetebrødsdagene nå oppleves for ham. Dette er også første gang han åpent bekrefter ekteskapsinngåelsen.

GODT GIFT: Anna Eberstein og Hugh Grant koste seg sammen på tennisturneringen French Open i Paris i starten av juni. Foto: Reuters/ NTB scanpix
GODT GIFT: Anna Eberstein og Hugh Grant koste seg sammen på tennisturneringen French Open i Paris i starten av juni. Foto: Reuters/ NTB scanpix Vis mer

- Nonsens

Det var morgenprogrammet «Today» på NBC som Grant avla et besøk denne uken.

Han skulle egentlig snakke om sitt nyeste prosjekt, der han spiller den utskjelte politikeren Jeremy Thorpe i serien «A Very English Scandal», men samtalen havnet fort på andre spor.

PÅ TUR: Det nygifte paret liker å reise sammen, og var i slutten av mai på ferie i Monaco. Foto: NTB scanpix
PÅ TUR: Det nygifte paret liker å reise sammen, og var i slutten av mai på ferie i Monaco. Foto: NTB scanpix Vis mer

Programlederen gratulerte ham med ekteskapet, og var nysgjerrig på hvordan de siste ukene hadde vært.

- Det er skikkelig fint. Jeg kan ikke late som noe annet. Jeg burde giftet meg tidligere, sier han i intervjuet.

Grant brukte også anledningen til å fortelle at han synes det er forferdelig å reise hele familien sammen. Fem barn krever mye tilsyn, noe programlederen sa seg enig i, hvorpå Grant la til at han ofte prøver å få dem til å reise med moren eller barnepikene.

TRAILER: Renée Zellweger, Colin Firth og Hugh Grant spiller i den moderne klassikeren «Bridget Jones's Diary». Video: United International Pictures Vis mer

Overfor Reuters har han også uttalt seg om bryllupet. Han har tidligere sagt at han egentlig er motstander av ekteskap, men at resultatet var mye finere enn hva han kunne sett for seg.

- Jeg synes egentlig det er nonsens, og det gjør kona mi også. Men det virket som en hyggelig ting å gjøre, sier han, og refererer til ekteskapsinngåelsen.

Ingen brudekjole

Ettersom duoen ikke valgte å gifte seg i en kirke, gikk heller ikke Eberstein i noen brudekjole.

Ifølge britiske medier gikk hun kledd i et hvitt miniskjørt med en lyseblå skjorte til. Skoene skal også ha vært i det avslappede slaget - nemlig sandaler.

Grant på sin side bar en enkel sort dress. Etter vielsen forsvant det nygifte paret inn i en sort bil sammen med familien. Ifølge britiske aviser dro de videre til et hemmelig sted der de fortsatte feiringen.

Tidligere på dagen skal begge familiene ha møttes til lunsj på en fransk bistro.

Ikke troen på ekteskap

Til tross for sitt lykkelige samboerskap med Eberstein, som han nå er gift med, har ikke Grant alltid vært like begeistret for ekteskap.

I et intervju med radiolegenden Howard Stern (64) i 2016 kom «Notting Hill»-stjernen med uttalelser om at folk rett og slett ikke er skapt for å være i trofaste, monogame forhold.

- Jeg kan se det vakre aspektet hvis du gifter deg med akkurat den rette personen, din beste venn, og det er koselig og det er herlig. Men, folk gjør så mange feil, sa han, før han la til:

- Jeg synes det er noe uromantisk med ekteskap. Du stenger deg av.

- Utroskap holder ekteskapet sammen

Den britiske skuespilleren skal også ha indikert at han mener utroskap skal være veien å gå for å få et ekteskap til å fungere.

- Jeg har alltid beundret franskmenn og italienere som er veldig dedikerte til sine ekteskap. De tar dem svært alvorlig, men det er enighet om at det kan være andre på besøk klokken fem på ettermiddagen, sa han til Stern.

- De bare skryter aldri av det. De sier aldri noe, men det er det som holder ekteskap sammen, hevdet han.

LES OGSÅ: - Det var nesten så hun ikke dro i bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer