- Burde dette bekymre meg?

Ryan Reynolds kone Blake Lively med spøkefull bekymringsmelding på Instagram.

NÆRE KOLLEGER: Det er ingen tvil om at skuespiller Helen Mirren og Ryan Reynolds har en god kjemi seg imellom - så god at Reynolds kone sende bekymringsmelding via sosiale medier. Her fra Berlin Internasjonale Filmfestival i februar. Foto: NTB Scanpix
NÆRE KOLLEGER: Det er ingen tvil om at skuespiller Helen Mirren og Ryan Reynolds har en god kjemi seg imellom - så god at Reynolds kone sende bekymringsmelding via sosiale medier. Her fra Berlin Internasjonale Filmfestival i februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Påskeaften la skuespiller Blake Lively (27) ut et bilde av ektemannen Ryan Reynolds (38) og Hollywood-legenden Helen Mirren (69) tatt under Berlin Internasjonale filmfestival i februar:

«Burde jeg være bekymret ettersom ektemannen min aldri har sett på meg på denne måten før...?», skriver hun til bildet hun la ut på Instagram.

Bildet viser nemlig Reynolds og Mirren arm i arm på rød løper - og det er ingen tvil om at det er god kjemi mellom de to skuespillerne.

27-åringen, som har datteren James med ektemannen, har også tagget Instagram-oppdateringen med emneknaggene #HvorErDetDetBlikketVandrerHen og #HelenMirrenErVerdensHeitesteDame.

Spiller jødisk flyktning og ung advokat

Reynolds og Mirren var i Berlin i februar for å promotere deres siste film «Woman in Gold». Mirren spiller en jødisk kvinne som går hun til sak mot den Østerrikske regjeringen for å få tilbake et Gustav Klimt-maleri de østerrikske nazistene stjal fra familien under andre verdenskrig. I rollen som kvinnens advokat spiller Reynolds.

Det var nok derfor ekstra spesielt for de to skuespillerne å promotere filmen under nettopp filmfestivalen i Berlin - som var hovedsetet under verdenskrigen som foregikk fra 1939 til 1945.

FRA FILMEN: Helen Mirren spiller den jødiske kvinnen Maria Altmann som kjemper for å få tilbake et kunstverk som ble tatt fra hennes familie under andre verdenskrig. Reynolds spiller advokaten Randy Schoenberg. «Woman in Gold» har Norgespremiere i august. Foto: NTB Scanpix
FRA FILMEN: Helen Mirren spiller den jødiske kvinnen Maria Altmann som kjemper for å få tilbake et kunstverk som ble tatt fra hennes familie under andre verdenskrig. Reynolds spiller advokaten Randy Schoenberg. «Woman in Gold» har Norgespremiere i august. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Blake Lively og Ryan Reynolds giftet seg i en hemmelig seremoni i South Carolina i 2012, mens Helen Mirren har vært lykkelig gift med filmdirektør Taylor Hackford (70) siden 1997.

Filmen er satt til å ha Norgespremiere 28. august.

LES OGSÅ: Blake og Ryan ble foreldre

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer