- Burde bli kuttet opp og matet til alligatorene

Dyrevernsorganisasjon raser mot realitystjernen Scott Disick etter TV-stuntet.

PETA RASER: Dyrevernsorganisasjonen PETA raser mot Disick og Kourtney Kardashian, og mener barn trenger bedre rollemodeller. Foto: FameFlynet
PETA RASER: Dyrevernsorganisasjonen PETA raser mot Disick og Kourtney Kardashian, og mener barn trenger bedre rollemodeller. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Det har den siste tiden stormet rundt realitystjernen Scott Disick (29). Tidligere denne måneden uttalte han at han likte kona, Kourtney Kardashian (33), da hun veide noen kilo mindre.

Nå har han fått dyrevernere på nakken.

Disick drepte nemlig en alligator for å skaffe seg nye sko, melder nettstedet EntertainmentWise.com.

I en episode av TV-serien «Kim & Kourtney Take Miami» møter Disick den tidligere Ungkaren-deltageren Vienna Girardi, som forteller om foreldrenes alligatorfarm. Da bestemmer Disick seg for å skyte en, som skal bli til nye sko til ham.

Ifølge nettstedet skyter han en alligator med en pistol, og hjalp senere til med å flå, mens dyret sprellet rundt på bordet.


Det får dyrevernsorganisasjonen PETA til å rase.

- Det krever en liten mann for å drepe et dyr for moro skyld. Selv om eksotiske dyr er ukjente for mange mennesker, er smerten de utsettes for ekte, sier en representant for organisasjonen ifølge nettstedet.

Nå har også organisasjonen International Reptile Rescue gått ut mot Kardashians ektemann. 

- Scott Disick burde bli kuttet opp og matet til alligatorene, sier Mary Hart fra International Reptile Rescue, en frivillig organisasjon som har hjulpet og reddet alligatorer og andre reptiler i årevis, til TMZ.

- Han drepte ikke den alligatoren, har myrdet den. I rettferdighetens navn burde beina hans bli kuttet opp og så kaste han i vannet så de små alligatorene kunne rivd han i filler sakte og smertefullt. 

Også skuespillerstjernen Tori Spelling raser mot Disick. På sin Twitter-side skriver hun følgende:

«Var det noen andre som ble sinte av kveldens episode av «Kim & Kourtney Take Miami»? Å ta livet til en alligator foran kamera, for å lage en historie var langt over grensen min». 

LES OGSÅ:   - Jeg ble forelsket i deg da du var smal 


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer