RASER: - Jeg burde anmeldt dommeren. Hun diskriminerte meg for åpen mikrofon, sier Espen Esther Pirelli Benestad.  Foto: Se og Hør
RASER: - Jeg burde anmeldt dommeren. Hun diskriminerte meg for åpen mikrofon, sier Espen Esther Pirelli Benestad. Foto: Se og HørVis mer

- Burde anmeldt dommeren

- Hos oss heter ikke dommeren dommer lenger, men fordommer. Esben Esther Pirelli Benestad mener han ble diskriminert foran åpen mikrofon.

SEHER.NO: Lørdag kveld fikk det norske folk se en noe uvant konstellasjon på dansegulvet i premiereshowet av TV2s konkurranse "Skal vi danse".

Norges mest omtalte transvestitt  og sexolog Esben Esther Pirelli Benestad og dansepartneren Ingrid Beate svingte seg i kvinneklær begge to. Det ble en hard nøtt for dommerpanelet å dømme paret, som endte på sisteplass denne lørdagen.

Særlig dommer Trine Dehli Cleve var lite imponert over sexologens dans og ga kun to poeng.

- For meg handler dans om det maskuline mot det feminine, jeg fikk litt problemer med å skille rollene deres her, var hennes dom på lørdag.

Esben Esther er fortørnet over dommernes reaksjon.

- Det kan ikke ha kommet som en stor overraskelse på dommerne at det ble en annerledes dans med oss. Så når hun sier det hun sier, så kan hun ikke ha gjort hjemmeleksa si. Hun kan ikke vurdere vår dans etter rigide og konservative retningslinjer for heteroseksuell pardans, sier han til Grimstad Adressetidende.

- Jeg burde anmeldt dommeren. Hun diskriminerte meg for åpen mikrofon. Så når hun sier det hun sier, så kan hun ikke ha gjort hjemmeleksa si. Slikt skal ikke finne sted. Hun burde ha sagt at hun ikke var i stand til å vurdere, sier han.

I bloggen sin vier han også temaet stor plass, og utrykker seg slik:

- Hos oss heter ikke dommeren dommer lenger, men fordommer.

Ifølge TV2s informasjonsavdeling ønsker ikke dommer Trine Dehli Cleve å uttale seg om denne saken til pressen.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.