Dineke Polderman:

- Burde aldri godtatt det

Første «Torpet»-deltaker måtte forlate konkurransen, og vedkommende er ikke nådig etter exiten.

UTE: Dineke Polderman er ute av «Torpet» etter å ha tapt konkurransen mot Mohamed Sarmadawy (nummer tre fra venstre). Foto: Alex Iversen / TV 2
UTE: Dineke Polderman er ute av «Torpet» etter å ha tapt konkurransen mot Mohamed Sarmadawy (nummer tre fra venstre). Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Farmen» og sidekonkurransen «Torpet» er godt i gang, og søndag ble det klart at Mohamed Sarmadawy (27) var førstemann som måtte forlate hovedgården. Dermed gikk han inn på Torpet, der han måtte rett ut i kamp mot én av de tre tidligere «Farmen»-profilene som allerede var der - Nils Kvalvik (40), Dineke Polderman (49) eller Daniel Godø (29).

ENDRING: I de forrige sesongene av «Farmen» har alle de unge deltakerne vært single. I år finnes det unntak, men programleder Mads Hansen lover likevel flørting. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Ganske forbanna

Det er de tre som allerede er på den lille sidegården som selv må bestemme hvem som skal i kamp med den nyankomne. Denne gangen bestemte de tre seg for å gjøre opp i en hoppekonkurranse, der den som hoppet kortest også trakk det korteste strået.

Til slutt ble det klart at det var Polderman som måtte til pers.

- De feige mennene hev den eneste kvinnen ut i kamp. Både barna og samboeren min ble ganske forbanna over at jeg godtok å gå inn i en kamp som en dame aldri kunne ha vunnet. Menn hopper lenger enn damer, sånn er det bare. Menn er sterkere enn damer, så jeg burde aldri godtatt det. Jeg hadde tapt uansett, mener 49-åringen, som legger til:

- Jeg er vel rett og slett for rettferdig og dumsnill. Og da gikk det som det gikk.

ENDRING: I de forrige sesongene av «Farmen» har alle de unge deltakerne vært single. I år finnes det unntak, men programleder Mads Hansen lover likevel flørting. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Ekstremt skuffet

Polderman understreker at hun selv ikke ble forbanna på de to andre, og at hun, selv om hun tapte og måtte reise hjem, ønsket dem det beste i konkurransen videre.

- Det er sånn jeg er skrudd sammen. Jeg finnes ikke langsint, men jeg var så ekstremt skuffa over meg selv. Da jeg kom til meg selv etter et døgn utafor «Torpet» tenkte jeg «hvor dum går det an å bli»? Jeg burde ikke godtatt de spillereglene.

FIKK KLEM: De to «Torpet»-duellantene ga hverandre en god klem etter at avgjørelsen hadde falt. Foto: Alex Iversen / TV 2
FIKK KLEM: De to «Torpet»-duellantene ga hverandre en god klem etter at avgjørelsen hadde falt. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

«Torpet»-deltakeren fortsetter:

- Det er det samme som at vi skulle hatt en strikkekonkurranse. Da ville jeg jo vunnet uansett. Det blir like dumt.

- Som et mareritt

Til slutt måtte hun altså ut i kamp mot Sarmadawy. De møttes i øvelsen presisjon, der det var små marginer som avgjorde hvem som fikk bli værende.

- Jeg trodde jeg hadde vunnet helt til «dommerne» sa at Mohamed var vinneren. En smell rett i trynet, det var helt grusomt. Da jeg kom til hotellet ringte jeg datteren min, og hun sa bare «nei, nei, nei, du skal ikke ringe nå». Hun skjønte ingenting.

HJEMME IGJEN: Dineke Polderman er vel hjemme igjen hos barn og ikke minst samboer Bjørn Tovslid. Dette bildet ble tatt på ferie i Foto: Privat
HJEMME IGJEN: Dineke Polderman er vel hjemme igjen hos barn og ikke minst samboer Bjørn Tovslid. Dette bildet ble tatt på ferie i Foto: Privat Vis mer

Helt siden Polderman ufrivillig forlot innspillingen i sommer, har hun kjent på en «rar» følelse i kroppen.

- Det er som et mareritt. Jeg burde våkne opp snart, for dette kan ikke være sant! Jeg hadde bestemt meg for at jeg skulle inn på «Farmen», jeg, forteller hun.

Kine og Jonas er så kry over ny podcast, at Jonas rett og slett ikke har prioritert å fikse sveisen. Vis mer

Familietrøbbel

Det var i 2018 at Polderman deltok i «Farmen». Den gang tok hun seg helt til finaleuken. Til Se og Hør avslører hun nå hva som var hovedgrunnen til at hun valgte å delta i programmet den gang.

- På den tiden hadde jeg null kontakt med foreldrene mine. Vi hadde ikke kontakt på fire år. På grunn av diskusjoner og uenigheter. Jeg trengte rett og slett bare en pause fra alt hjemme, for det var sårt ikke å ha kontakt med sine foreldre. Jeg har, og har hatt, et veldig godt forhold til dem - så jeg ville bare komme meg vekk.

Heldigvis er uoverensstemmelsene mellom henne og foreldrene omsider et tilbakelagt kapittel.

- Nå det helt fantastisk og mye bedre enn det har vært før. Forholdet mellom oss er ubeskrivelig bra nå. Og det er veldig deilig. Det var mamma som ringte meg en dag, og så skværet vi opp, sier Polderman til Se og Hør.

FARMEN KJENDIS: Dette er gjengen som skal delta i den kommende sesongen av «Farmen Kjendis». Video: Rød Løper Vis mer

Innspillingen av «Farmen» er fortsatt ikke over. Se og Hør har derfor valgt ikke å kontakte andre i forbindelse med denne saken, for å bevare spenningen i programmet - og for ikke å røpe hvem som ikke lenger er en del av produksjonen.

LES OGSÅ: Røper gladnyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer