BLIR TRUET: - Sandra ble kritisert av svarte, som tvilte på hennes følelser for babyen. FBI har antydet at det finnes flere radikale grupper som vil skade henne og barnet, sier en av Sandra Bullocks livvakter. Foto: All Over Press
BLIR TRUET: - Sandra ble kritisert av svarte, som tvilte på hennes følelser for babyen. FBI har antydet at det finnes flere radikale grupper som vil skade henne og barnet, sier en av Sandra Bullocks livvakter. Foto: All Over PressVis mer

- Bullocks barn er i ekstrem fare

Den Oscar-belønnede superstjernen lever i frykt, hevder amerikansk avis.

SEHER.NO: Fanatiske rasister og gale mennesker truer med å kidnappe og drepe superstjernen Sandra Bullocks (46) syv måneder gamle adoptivsønn. Nå har FBI blitt koblet inn i saken. Bullock selv skal vøre så skrekkslagen at hun har forvandlet sitt hjem til det reneste fortet.

Huset hennes bevoktes nå av 15 livvakter, hevder National Enquirer.

Ifølge den omstridte avisen har skuespilleren gått så langt som til å forsones med sin utro eks-mann, Jesse James. Alt for å få hjelp til å beskytte lille Louis.

- Sandras barn er i ekstrem fare, sier en politikilde til National Enquirer.

Utsagnet bygger blant annet på de hatmailene som har blitt rettet mot skuespillerens adoptivsønn.

«Han har det bedre som død» heter det i en av mailen, mens en annen person truer med å «Føre ham dit han hører hjemme».

Ifølge en av hennes livvakter skal truslene skal ha begynt å komme under det bitre bruddet med James. Det var da Bullock trådte fram med sin sønn, samtidig som James ble anklaget for nazisympatier.
 
- Sandra ble kritisert av svarte, som tvilte på hennes følelser for babyen. FBI har antydet at det finnes flere radikale grupper som vil skade henne og barnet. En av gruppene som har blitt gransket er New black panther party, hevder en av livvaktene.
 
Hvis man beveger seg vekk fra rasismebiten, skal Bullock også leve i redsel for 41 år gamle Thomas Weldon. For andre gang siden 2003 har hun nemlig blitt tvunget til be retten innvilge et forbud mot at han nærmer seg henne.

- Han er gal, og kapabel til hva som helst - også kidnapping. Hva han enn har planlagt, har han blitt stoppet, forteller politikilden avisen angivelig sitter på.

Weldon har tidligere blitt innlagt for mentale forstyrrelser. Han lider av paranoid schizofreni, men klarer - ifølge rettsdokumenter avisen har tilgang til - å holde sykdommen i sjakk med medisiner.

Nylig skal han ha søkt hjelp på et akuttmottak i Wyoming etter at han klaget over søvnløshet og nervøsitet. Han sa senere at han forsøkte å treffe Bullock.

I et 57-siders skriv til retten redegjør superstjernen for sin erfaring med Weldon.

Blant annet skal han ha sendt henne en rekke mail-, fax- og telefonbeskjeder. I dem har han klart gitt uttrykk for at han vil ha et forhold med henne.

- Det faktum at han etter så mange år fortsatt er fiksert på Bullock og åpent medgir at han forsøker å treffe henne er alarmerende, sier Sam McCauley, som utredet Bullocks sak mot Weldon i 2003.

- At hun har skaffet seg barn bare øker den potensielle faren, mener han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Nå avslører hun den hemmelige adopsjonen