- Bulimi er en del av livshistorien min

Men nå har morsrollen tatt Geri Halliwells fokus og oppmerksomhet.

SVÆRT TYNN: På det minste veide Geri i underkant av 44 kilo... Foto: Stellapictures
SVÆRT TYNN: På det minste veide Geri i underkant av 44 kilo... Foto: Stellapictures Vis mer
SEHER.NO: Tidligere Spice Girls-stjerne Geri Halliwell (38) har lenge vært åpen om spiseforstyrrelsene hun slet med på begynnelsen av 2000-tallet.

Popstjernen har i ettertid takket både sangkollega Robbie Williams og datteren Bluebell (4) for at hun klarte å overleve og kjempe seg gjennom bulimien. Og i et ferskt intervju med The Mirror avslører hun at hun endelig føler seg fornøyd med kroppen sin.

- Det å ha bulimi er en del av livshistorien min. Jeg lukker ikke døren for det, men jeg fokuserer heller ikke på det. Det er noe jeg har gått gjennom. Jeg er definitivt mindre kontrollerende når det gjelder hvordan jeg ser ut, og jeg har lært meg å slappe av og la ting flyte litt, sier hun.

Ifølge Halliwell har datteren hatt en svært viktig rolle i forvandlingen hennes.

- Det er andre ting å bekymre seg for nå, og det å være en mor har helt klart endret fokuset mitt. Jeg har ikke tid til å trene to-tre timer hver dag, og må velge mellom å gå ut og trene i timesvis eller å leke med datteern min. Det er viktig at jeg tilbringer så mye tid som mulig med henne, så det å ta henne med i parken eller å følge henne til skolen er blitt min treningsøkt, forteller Geri.

Nylig lanserte den spreke popstjernen en badetøykolleksjon for kleskjeden Next, og stilte villig opp på reklamebildene for kjeden.

For noen år siden ville 38-åringen gått på en drastisk slankekur før en slik fotoshoot, men ifølge Halliwell er ikke det lenger en prioritet for henne.

- Jeg trente ikke eller slanket meg, faktisk så spiste jeg masse sjokolade på flyturen før fotoshooten. Det er ganske rart at jeg gjør det, men jeg gjør det alltid. Hver gang det er litt press på meg, så går jeg den andre veien nå. Forskjellen i dag er at jeg ikke får skyldfølelse på grunn av det. Jeg har et sunt forhold til mat, og det har ikke bestandig vært slik, forteller hun.

Opp gjennom årene har 38-åringen på det «meste» veid 58 kilo, mens hun på det minste veide 44. Og det var etter at hennes nære venn Robbie Williams tok en prat med henne, at hun endelig søkte hjelp for spiseforstyrrelsen.

- Bulimien ville blitt verre om det ikke hadde vært for Robbie, forteller hun.

I dag veier hun rundt 50 kilo, og er fornøyd med formene sine.

- Jeg kan endelig si at jeg er fornøyd med hvordan jeg ser ut. Jeg har vært tynnere og jeg har vært tykkere. Jeg er som alle kvinner, og det er dager der jeg er kritisk. Men generelt er jeg takknemlig for hvordan jeg ser ut. Jeg prøver å kvitte meg med alle mine nevroser, sier hun, og innrømmer samtidig at hun prøver å være et sunt forbilde for andre kvinner:

- Jeg føler meg ansvarlig for å være et sunt forbilde, hvertfall siden jeg er mor. Jeg prøver å være en sunn rollemodell, men jeg kommer aldri til å være perfekt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:    - Endret kroppen til ny kolleksjon