RINGER: Man skal ikke se bort i fra at denne katten hadde noe viktigere å si til politiet enn han som ringte for å fortelle om ugla han så utenfor. Foto: AP/Scanpix
RINGER: Man skal ikke se bort i fra at denne katten hadde noe viktigere å si til politiet enn han som ringte for å fortelle om ugla han så utenfor. Foto: AP/ScanpixVis mer

Bukse-alarm

Britisk politi avslører de mest elleville oppringningene de har fått.

SEHER.NO: Da en kvinne oppdaget at buksene hennes ikke lenger passet, så hun seg nødt til å ringe britenes nødnummer, 999.

En annen kvinne ringte samme nummer for å opplyse om at hun hadde en due i hagen, mens en likesinnet lurte på om det gikk an å bestille pizza på nevnte nummer.

SE HER: Russel fikk ikke ringt kona!

Nylig kunne politiet i Devon og Cornwall-distriktet avsløre noen av de morsomste og rareste oppringningene de har fått gjennom tidene, skriver Ananova.

De kunne blant annet fortelle om folk som ringte for å si at batteriet på mobilen var i ferd med å gå tomt, og om andre som ville opplyse om at håndverkerne over gata bråkte for mye.

Og en mann ringte for å si at det satt en ugle på telefonstolpen nær ham!

SE VIDEO: Reisen til julepuddingen.

- Det er en morsom side ved dette, men jeg vet ikke helt hva som skjer i hodet på dem som ringer 999 for å fortelle at buksa ikke passer, sier politisjef Nick Jarrold til The Sun.

- Man skal ikke ringe nødnumre med mindre det handler om liv og død, skadede mennesker eller kriminelle som oppholder seg på åstedet!

LE HER: Alltid noe latterlig på Se og Le!