VIDERE IGJEN: Jan Thomas imponerer på dansegulvet, og kan se fram til minst én lørdag til i "Skal vi danse". Foto: Anders Myhren/Seher.no
VIDERE IGJEN: Jan Thomas imponerer på dansegulvet, og kan se fram til minst én lørdag til i "Skal vi danse". Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Buksa spjæret midt i dansen!

- Der åpnet hele herligheten seg, avslører "Skal vi danse"-stjernen.

Se videointervjuet med Jan Thomas nederst i saken!

NYDALEN (SEHER.NO): Lørdag var det klart for den fjerde runden av høstens "Skal vi danse". Der ble det klart at Henne-redaktør Ellen Arnstad var den som måtte forlate konkurransen.

Jan Thomas (42) på sin side, er fortsatt med i den knalltøffe dansekonkurransen. Lørdag fikk han derimot en aldri så lite marerittopplevelse, da han sammen med dansepartneren Gyda Block Thorsen (29) svingte seg på parketten.

- Jeg har vært litt forsiktig i prøvene, fordi vi har noe som heter knee walks, den sekvensen der jeg går på knærne fremover. Og jeg har blodige knær etter en hel uke med øvelse. Så på generalprøven i dag, skulle jeg være litt forsiktig. Men når publikum er der, og seerne ser på - da tar vi den helt ut, forteller Jan Thomas til Seher.no.

Dermed "rev" det til i lårpartiet til den kjente stylisten. Buksa spjæret, og 42-åringen ble med ett noe nervøs for hva som hadde skjedd.

- Jeg var livredd for at det var litt nærmere kronjuvelene, for å si det sånn. Heldigvis var det lenger nede, og der åpnet hele herligheten seg. Men det ble sydd i pausen, så nå er alt bra, smiler han.

- Hvordan reagerte du når det gikk opp for deg at det var buksa som hadde spjæret?

- Man glemmer det. Det er jo ikke sånn at man kan stoppe opp, se seg ned - og lure på hva som har skjedd. Det er bare å danse videre. Det er jo folk som har danset mens alt er sprukket før. The show must go on, er det ikke det det heter?

Sprukket bukse til tross: Jan Thomas kom seg helskinnet gjennom nok en dans på dansegulvet i Nydalen i Oslo. Og selv var han meget fornøyd med egen innsats.

- I dag er jeg veldig stolt. Det var én veldig liten feil, helt på slutten, som gjorde at det ikke ble like sterkt som det skulle ha vært. Men jeg synes at hver uke går det bedre og bedre, jeg tror nervene mine er litt roligere. Og det er det som redder meg. Vi hadde et sterkt show i kveld, det var kult, sier Jan Thomas til Seher.no.

"Skal vi danse" ser du på TV 2 lørdager klokka 19.30.LES OGSÅ: Margrete: - Dårlig gjort av dommerne

Se videointervjuet med Jan Thomas her:

[obj:media:8097]