«Buffy»-stjerne ble angrepet av serievoldtektsmann

To av stjernens venner ble skutt under angrepet.

SUKSESS-SERIE: Charisma Carpenter (nummer tre fra venstre) spilte en av hovedrollene i TV-serien Buffy The Vampire Slayer. Her er hun sammen med Alyson Hannigan, Sarah Michelle Gellar og Nicholas Brendon. Foto: All Over Press
SUKSESS-SERIE: Charisma Carpenter (nummer tre fra venstre) spilte en av hovedrollene i TV-serien Buffy The Vampire Slayer. Her er hun sammen med Alyson Hannigan, Sarah Michelle Gellar og Nicholas Brendon. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I tre år var skuespilleren Charisma Carpenter (44) en av hovedrolleinnehaverne i TV-suksessen «Buffy The Vampire Slayer». De påfølgende seks årene spilte hun i oppfølgerserien «Angel».

BLE ANGREPET: Da skuespilleren var 21 år gammel, ble hun angrepet av en serievoldtektsmann. Det er først nå hun står fram med sin historie. Foto: All Over Press
BLE ANGREPET: Da skuespilleren var 21 år gammel, ble hun angrepet av en serievoldtektsmann. Det er først nå hun står fram med sin historie. Foto: All Over Press Vis mer

Men hele tiden har hun holdt på en vond hemmelighet. I 1991, da Carpenter var 21 år gammel, ble hun og noen av hennes venner angrepet av serievoldtektsmannen Henry Hubbard Jr.

Det avslører skuespilleren i TV-programmet «Surviving Evil», som i USA sendes på kanalen Investigation Discovery.

- Jeg har jobbet hardt for å holde den personlige historien privat. Jeg har vært beskyttende overfor de andre overlevende som jeg var med den kvelden. Det var ikke før jeg hørte om dette nye TV-showet at jeg bestemte meg for å dele historien, slik jeg opplevde den, mest for inspirasjon, og ikke for å lage en sensasjonell nyhet, sier hun til TooFab.

I programmet forteller Carpenter at to av vennene hennes kjempet for livet under angrepet, og ble skutt. I basketaket ble også Hubbard Jr. skutt.

Han ble senere fanget, og dømt til 56 år i fengsel.


Carpenter hadde heller ikke fortalt sønnen Donovan (11) om den skumle situasjonen før det hele ble sendt på TV.

- Jeg hadde vurdert det. Jeg prøvde heller ikke å skjule det for ham, men noen på skolen hans hadde sett programmet og sagt det til ham. Jeg husker jeg tenkte: «Hva slags foreldre er det som lar barna sine se «Surviving Evil»? Det er etter sengetid midt i uka og ikke akkurat ment for barn». Men vi snakket om det og jeg sa til ham at «verden kan være et farlig sted, og det er derfor mamma passer så godt på deg».

Carpenter er i ettertid glad hun fortalte sin historie. Responsen har nemlig vært overveldende og veldig hyggelig for skuespilleren.

LES OGSÅ: Måtte operere kjeven etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer