Buet ut av publikum på skandalekonsert

Usher skal bare ha vandret rundt på scenen og virket desorientert og forvirret...

SLITEN STJERNE: Pop- og R&B-sangeren Usher skapte svært dårlig stemning da både syngingen og dansingen sviktet under en konsert i Tyskland fredag. Her under en konsert på nyttårsaften 2010 i Miami, USA.   Foto: UPI
SLITEN STJERNE: Pop- og R&B-sangeren Usher skapte svært dårlig stemning da både syngingen og dansingen sviktet under en konsert i Tyskland fredag. Her under en konsert på nyttårsaften 2010 i Miami, USA. Foto: UPI Vis mer
SEHER.NO: Usher (32), en av USAs store soul- og R&B-artister, holdt en svært pinlig fiaskokonsert i Tyskland fredag forrige uke.

Artisten hadde allerede avlyst konserten én gang på grunn av dårlig helse, men det gikk altså ikke spesielt mye bedre da han fredag kveld skulle gjøre det godt igjen.

Den vanligvis så sjarmerende og spretne Usher skal bare ha vandret rundt på scenen og virket desorientert og forvirret. Det tyske publikum begynte først å rope optimistisk, men gikk over til å bue da det ble klart at Usher var trøtt som en strømpe, skriver Bt.dk.

Eller kanskje han var full som alke i stedet? Ifølge tyske kilder skal han i hvert fall ha blitt observert på en lokal bar sammen med livvaktene sine få timer før konserten. Om Ushers dårlige form skyldtes trøtthet eller beruselse er altså usikkert. Men at formen ikke var på topp var helt tydelig:

Flere ganger skal artisten bare ha stått og stirret tomt ut i luften mot publikum. Og når han først tok mikrofonen opp til munnen for å synge gav han plutselig opp og forble heller taus.

Konsertlokalets DJ prøvde å bøte på fiaskoen ved å spille flere av Ushers sanger over musikkanlegget - kanskje også for å få den fjerne popstjernen på rett spor?

DJ-ens anstrengelser viste seg uansett å være nytteløse. For nå forlanger mange av publikummerne å få penge sine tilbake, skriver Bt.dk.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg drakk vaskemiddel for å drepe meg selv og barnet