Budkrig over Twilight-stjernen

Den tidligere X-Factor dommeren ønsker seg skuespiller-kjekkasen...

ETTERTRAKTET: Det er visst ikke bare på TV-skjermen at Robert Pattinson er aktuell. Foto: All Over Press
ETTERTRAKTET: Det er visst ikke bare på TV-skjermen at Robert Pattinson er aktuell. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  "Twilight"-kjekkasen Robert Pattinson (23) har den siste tiden blitt mer og mer populær, men nå har også den tidligere X-Factor dommeren Simon Cowell fått øynene opp for han.

Ifølge The Sun har Simon Cowell (50) tilbudt filmyndlingen en platekontrakt. Og ikke bare det, Simon har sagt at han så og si kan velge sitt eget beløp.


For å gjøre ting enda søtere for Robert, har flere plateselskap vist sin interesse for skuespilleren etter at nyheten om Simon sin interesse kom ut.
 
Robert -som spiller Edward Cullen i "Twilight" filmene- er også en musiker, pianist og ivrig gitarist. Han har også bidratt i flere av filmens låter.

Men skuespilleren -som ifølge nær omgangskrets også har en god sangstemme- er ikke like begeistret for tilbudet.


- Robert er ikke helt med på å bli gjort om til en stor popstjerne, og han tar musikken sin veldig seriøst. Han er litt forsiktig med å signere med Simon, som selvfølgelig er assosiert med pop, sier en kilde.


Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected] , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!


LES MER: - Jeg er singel!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer