«Jakten på kjærligheten»-Tina:

Bryter ut i tårer:
- Var veldig usikker

Det blir vanskelig og følelsesladd for Tina Kristiansen i «Jakten på kjærligheten».

I TÅRER: «Jakten»-Tina Kristiansen åpner opp om følelsene i «Jakten på kjærligheten». Video: TV 2 Vis mer
Publisert

Høstens «Jakten på kjærligheten» har bydd på bonderomantikk av øverste klasse, og seerne har fått se både trekantdrama, første kyss og tårer.

Én av årets bønder er 26 år gamle Tina Kristiansen fra Tolsrød i Vestfold. Hun hadde imidlertid aldri hatt kjæreste eller i det hele tatt vært på date, før hun meldte seg på datingprogrammet.

26-åringen ble dermed kastet rett ut i datinglivet, og er godt i gang med å finne sin store kjærlighet. Nå er det bare to friere igjen, og det store valget nærmer seg med stormskritt.

KYSS: Det ble kyssing i høyet i en episode av «Jakten på kjærligheten». Video: TV 2 Vis mer

I mandagens episode blir det imidlertid såpass mye følelser og frustrasjon for Kristiansen at hun når bristepunktet.

- Jeg har kanskje litt blandede følelser akkurat nå. Det er veldig vanskelig for det er to kjempefine gutter jeg sitter igjen med. Så jeg merker at det tar på - men enn jeg tenkte.

- Ville ikke såre

Til Se og Hør forteller Kristiansen at det hadde vært en lang dag, og at hun merket at det begynte å nærme seg slutten:

- Jeg hadde vært på to lange, fine dater. Men det var jo ikke så lenge til jeg skulle ta det siste valget, så jeg merket at det begynte å ta på.

TÅREVÅTT: Tina Kristiansen lot tårene strømme på i mandagens episode. Foto: TV 2
TÅREVÅTT: Tina Kristiansen lot tårene strømme på i mandagens episode. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg begynte å bli sliten og da tåler jeg mindre, forklarer hun, og refererer til når følelsene tar overhånd og hun begynner å gråte i mandagens episode.

De to frierne som var igjen hos 26-åringen var Sivert Kristoffer Hoem og Jørn Hogseth. Hun innrømmer imidlertid at det var én hun hadde et ekstra godt øye til, uten å avsløre hvem det var:

FRIERNE: Her er Tina Kristiansen sammen med frierne sine, fra venstre Sivert Kristoffer Hoem og Jørn Hogseth. Foto: TV 2
FRIERNE: Her er Tina Kristiansen sammen med frierne sine, fra venstre Sivert Kristoffer Hoem og Jørn Hogseth. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg syns det var litt vanskelig å skulle snakke om følelser og hvordan vi lå an. Jeg kjente at jeg var veldig usikker, og jeg ville jo ikke såre noen, men det var en jeg likte litt ekstra godt.

Hun legger til at hun var veldig takknemlig for at begge frierne fortsatt ville være der, og det gjorde det enda vanskeligere å skulle avvise en av dem.

TÅRER: Hestebonden Ole-Johan Dyste brøt sammen etter at frierne Anne og Hilde trakk seg fra programmet i en episode av «Jakten på kjærligheten». Foto: TV2 Vis mer

Muren falt

I episoden sier Kristiansen at hun periodevis kan sette opp et skjold og bli innesluttet når ting blir vanskelig. Hittil i programmet har hun ikke vist så veldig mye følelser, men i mandagens episode renner begeret over.

- Jeg følte at jeg var vanskelig. Jeg ville samarbeide med alle og få det til, men så kjente jeg at 'dette klarer jeg ikke, nå må jeg ha en pause og summe meg litt'.

På skjermen får seerne se at hun ikke klarer å holde igjen og tårene begynner å trille.

- I ettertid så tenker jeg at det var første gang jeg viste litt følelser. Jeg viste at jeg ikke alltid har muren oppe. Jeg er glad for at jeg klarte å åpne litt opp, avslutter «Jakten»-bonden.

FRITTALENDE: «Jakten»-bonden Sebastian Muth Johansen var frittalende da han var på speed date. Video: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Dobbel glede for «Jakten på kjærligheten»-Beatrice

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer