Bryter ut i latter på soverommet

- Det er mange som reagerer på det, sier «Gift ved første blikk»-Vebjørn om sengestuntet.

SEOGHØR.NO: I onsdagens episode av TVNorge-programmet «Gift ved første blikk» flytter parene inn sammen. For Annabelle Bauer sin del går turen til hennes nye ektemann, Vebjørn Tveiterås.

MED HODET I FEIL ENDE: Annabelle mener det er naturlig å sove med hodet inntil veggen. Derfor reagerer hun når puten til Vebjørn ligger i den andre enden av sengen. Foto: TVNorge
MED HODET I FEIL ENDE: Annabelle mener det er naturlig å sove med hodet inntil veggen. Derfor reagerer hun når puten til Vebjørn ligger i den andre enden av sengen. Foto: TVNorge Vis mer

Men Annabelle reagerer når hun får se Vebjørn sitt soverom. Han sover nemlig med hodet i enden av sengen som ikke står inntil veggen.

- Sover du med hodet den i andre enden? utbryter Annabelle.

- Det er mange som reagerer på det. Men jeg har jo nattbordet i den enden. Hvis jeg skulle ha sovet med hodet mot veggen, hvor skulle jeg da hatt nattbordet? kontrer Vebjørn.


Det hele ender med at det ferske paret bryter ut i latter, før Vebjørn sier at innredningen er oppe til diskusjon, nå som han har en kvinne i livet sitt.

Det kan han fort bli nødt til, skal man tro Annabelle.

- Jeg tror jeg ville syntes det var rart å ligge motsatt vei av det som er vanlig, sier hun.

«Gift ved første blikk» sendes onsdag klokken 20.30 på TVNorge.

LES OGSÅ: Giftet de seg virkelig på ordentlig?