Carl Aksel Jansen i «Paradise Hotel» 2018:

Bryter ut i latter av bildene av seg selv: - Det er drøyt

22-åringen får seg en god latter når han ser sin første tv-opptreden.

BRYTER UT I LATTER: Den selverklærte kongen av «Paradise Hotel», Carl Aksel Jansen (22), er tilbake på TV-skjermen. Se og Hør og Dagbladet møtte 22-åringen i Mexico i forbindelse med innspillingen. Her ble han konfrontert med noen av uttalelsene hans fra forrige opphold på luksushotellet, da brøt han ut i latter. Video: Marie Røssland Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det er to år siden Carl Aksel Jansen (22) gjorde seg sterkt bemerket i åttende sesong av TV3-realityserien «Paradise Hotel».

Nå er han tilbake på hotellet nok en gang, som en av de utvalgte legende-deltakerne i jubileumssesongen. Da Se og Hør møtte reality-profilen i Mexico i forbindelse med innspillingen, fikk han se noen noen klipp fra sin aller første opptreden i programmet fra 2016.

Det var en lattermild og flau Carl Aksel som så tilbake på noen av sine svært breiale uttalelser.

Se video øverst i saken!

Saken fortsetter nedenfor.

TILBAKE I MEXICO: Carl Aksel Jansen er en av de tidligere deltakerne som har fått en ny sjanse inne på hotellet. Foto: Marie Røssland
TILBAKE I MEXICO: Carl Aksel Jansen er en av de tidligere deltakerne som har fått en ny sjanse inne på hotellet. Foto: Marie Røssland Vis mer

- Verste opplevelsen jeg har hatt

Den aktuelle TV-profilen har også gjort suksess som artist etter realitydeltakelsen. Sammen med Hefner Augusto (27) var han en del av duoen «Aksel og Hef», som spilte over 180 konserter landet rundt.

På tampen av fjoråret ble det imidlertid kjent at guttene skulle gå hver til sitt, og Carl Aksel har i ettertid fortsatt som soloartist.

Overfor Se og Hør har han tidligere åpnet seg om sine mange mørke dager etter gjennombruddet.

For artisten toppet det hele seg mot slutten av 2016, da han fikk et panikkanfall etter en konsert i Kristiansand.

- Etter å ha drukket hver dag i flere måneder, sa kroppen stopp. Jeg kastet opp på scenen, og da konserten var ferdig, skalv jeg og var redd. Det er den verste opplevelsen jeg har hatt, sa han.

Han ga ut låten «Neste Gang», som handler om den vanskelige perioden.

Saken fortsetter nedenfor.

HARDE ORD: De ti ferske «Paradise»-deltakerne var ikke nådige i sin dom over de såkalte «legendene». I forkant av innspillingen av den tiende sesongen av «Paradise Hotel» ble de konfrontert med en liten lek, og det var tydelig at spesielt noen «legender» hadde etterlatt deg et mindre godt inntrykk på skjermen. I leken fikk deltakerne beskjed om å velge hvilke «legender» de ville ligge med, hvilke de ville vinne med og hvilke de ville sende ut. I kveldens episode av «Paradise Hotel» blir det klart hvilke to «legender» som får sjekke inn på hotellet. Dette opptaket ble gjort før det ble klart at Pierre Louis Olsson ikke ville delta på grunn av sykdom. Vis mer

- Ikke «Paradise Hotel» som har skylden

Han fortalte videre at han i ettertid har valgt å kutte kontakten med venner som førte en usunn livsstil, for ikke å bli fristet til å drikke hver dag.

- Om det blir litt festing inne på «Paradise» i en begrenset periode, så er ikke det mitt problem. Problemet mitt var de vanlige hverdagene, når folk alltid skulle ha meg med på ting og det alltid var alkohol involvert. Nå er jeg blitt flink til å si nei og ikke sette meg i de situasjonene.

- Jeg vil ikke gi «Paradise Hotel» noe av skylden for problemene jeg har hatt. Selv om jeg ikke hadde vært med på det, så tror jeg hadde fått utfordringer med alkohol, på grunn av miljøet jeg vanket i, sa han den gang.

I tillegg til Carl Aksen Jansen, har Isabel Raad (23) også fått en ny sjanse på «Paradise Hotel». De to ble stemt fram som favoritter hos TV-seerne.

I tillegg kjempet Magne Robberstad (28), Mathias Pettersen (25), Ann-Marielle Lipinska (28), Aurora Gude (25) og Sophie Sjåstad Vågsæter (24) om en plass inne på hotellet.

Vil du holde deg oppdatert på «Paradise Hotel»? Meld deg inn i gruppa her.

LES OGSÅ: Sjekker inn på reality-hotellet - utelukker ikke sex på TV

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer