«Luksusfellen»:

Bryter ut i gledestårer når hun ser gjelden sin

- Det er helt for jævlig. Det er ikke så mye annet å si.

HÅPER PÅ MINDRE ENN EN MILLION: Idet forbrukerøkonom Magne Gundersen viser «Luksusfellen»-deltager Anja Meyer hvor mye hun er skyldig, bryter Meyer ut i gråt. Video: TV 3 Vis mer
Publisert

I kveldens episode av «Luksusfellen» reiser forbrukerøkonom Magne Gundersen og psykolog Cecilie Lynum til Nordstrand i Oslo.

Der blir de møtt av Anja Meyer (48), som har havnet i en skikkelig økonomisk knipe. Med to voksne barn som etter hvert klarer seg selv, har Meyers fokus mer og mer dreid seg om mote og interiør, og hun har brukt store summer på designerklær, dyre vesker og sko.

I episoden erkjenner Meyer at hennes store svakhet i livet er nettopp designerklær og kostbare vesker. Som hun selv sier; «jo dyrere, jo bedre». Dette er imidlertid ikke forenlig med en beskjeden lønn fra helsevesenet.

Bistand fra de andre ekspertene

Selv om shoppingen gir henne «en slags rus», innrømmer 48-åringen at hun har bygget seg en fasade. Den har imidlertid slått kraftige sprekker, og som et resultat av overforbruket har Meyer nå inkassogjeld til langt opp etter ørene.

Selv tror Meyer at gjelden ligger på 1,2 millioner kroner. Ettersom 48-åringen aldri har tatt vare på regningene hun har mottatt, ble det en særdeles krevende affære å finne ut nøyaktig hvor mye hun skylder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer