Bryter Tom Cruise med scientologien?

- Han spør seg selv om det er scientologien som har ødelagt alle forholdene hans.

ØDELEGGENDE: Tom Cruise spør seg selv om forholdene hans har tatt slutt på grunn av religionen. Foto: All Over Press
ØDELEGGENDE: Tom Cruise spør seg selv om forholdene hans har tatt slutt på grunn av religionen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Scientologiens mest kjente ambassadør, Tom Cruise (50), kan være i ferd med å bryte med den omdiskuterte kirken. Det skriver tabloidmagasinet Star.

Ekteskapet mellom Cruise og Katie Holmes tok tidligere i år slutt, og med ekteskapsbruddet kommer forandringer for skuespillerstjernen.

- Han har ikke direkte uttalt at han kommer til å forlate scientologien for godt. Men han har distansert seg selv fra personene i kirken, og han har brukt mye tid med venner som ikke er en del av religionen, sier en kilde til bladet.

Kilder sier at Tom nå tar en runde med seg selv, og spør seg om det er scientologien som har ødelagt forholdene hans til Holmes, Nicole Kidman og Penelope Cruz.

- Endelig ser han at det å være en slik ambassadør for scientologien ikke har gjort ham så godt som han hadde håpet. Han har vært gjennom skilsmisser, og slik folk ser på ham for tiden har aldri vært på et så dårlig nivå, sier en kilden.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kirken kontrollerer Cruises kjærlighetsliv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer