Jennifer Lopez og Alex Rodriguez:

Bryter tausheten

Under et døgn etter at flere medier meldte at stjerneparet hadde gått hver til sitt kommer de med en uttalelse.

AVVISER RYKTENE: Stjerneparet går hardt ut mot bruddryktene og påpeker at de fortsatt er et par. Foto: Jean-Baptiste LACROIX / AFP / NTB
AVVISER RYKTENE: Stjerneparet går hardt ut mot bruddryktene og påpeker at de fortsatt er et par. Foto: Jean-Baptiste LACROIX / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I går meldte flere medier at stjerneparet Jennifer Lopez (51) og Alex Rodriguez (45) hadde brutt forlovelsen. New York Post-spalten Page Six var først ute med å omtale bruddet mellom paret.

Nyheten ble også bekreftet av mange andre amerikanske medier, deriblant CNN, Yahoo News og People Magazine. Se og Hør var også blant mediene som omtalte nyheten.

- Stemmer ikke

Lopez og Rodriguez har selv ikke uttalt seg, før nå. I en uttalelse til People og TMZ kommer det nemlig frem at de ble like sjokkerte over nyheten om at de hadde gått hver til sitt, som trolig resten av fansen.

- Alle artiklene stemmer ikke. Vi jobber oss gjennom noen ting, heter det i den ferske uttalelsen fra stjerneparet.

En kilde nær paret forklarer til People at Rodriguez og Lopez aldri offisielt gikk fra hverandre, men bare snakket om det.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

- De gikk gjennom en tøff tid, men var aldri ikke sammen, sier kilden.

Kilden legger videre til at det er vanskelig for paret å treffe hverandre under pandemien på grunn av karantene når hun spiller inn film på Den dominikanske republikk, mens han oppholder seg i Miami.

Utsatte bryllupet

Rodriguez og Lopez forlovet seg i 2019. «Hun sa ja», skrev Rodriguez til et bilde på Instagram den gang, av Lopez' hånd smykket med en stor diamantring. 51-åringen delte selv bildet på sin profil.

Helt siden de avslørte forlovelsen i 2019 har imidlertid bryllupet flere ganger blitt utsatt. Lopez' har blant annet uttalt at hun ikke stresset med å bli gift, til tross for at hun har en ring på fingeren.

FORTSATT SAMMEN: Jennifer Lopez og Alex Rodriguez er fortsatt et par. Foto: AFP / NTB
FORTSATT SAMMEN: Jennifer Lopez og Alex Rodriguez er fortsatt et par. Foto: AFP / NTB Vis mer

- Det er ganske morsomt, fordi da vi forlovet oss, tenkte jeg: «å, vi kommer til å gifte oss i løpet av et par måneder». De gamle tankene mine kom tilbake, den håpløse romantikken som fikk meg til å bli gift tre ganger, fortalte hun i en samtale med Oprah Winfrey, gjengitt av Perezhilton.

Underveis i intervjuet forklarte Lopez også hvorfor hun falt akkurat for Rodriguez - og at hun på tidspunktet visste at han kommer til å være partneren hennes livet ut.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Lopez er ute med ny musikkvideo og byr på seg selv. Video: Sony music/Rød løper Vis mer

- Det var annerledes enn alt annet jeg har opplevd, når det gjelder kontinuiteten hans [ …]. Og han vil bygge noe sammen, noe jeg aldri har hatt. Jeg har aldri hatt, du vet, noen som ønsker å se meg skinne, å vokse og å være, sa hun åpenhjertig den gang.

Gikk i parterapi

Den falske nyheten om at paret hadde brutt forlovelsen kom bare kort tid etter at Lopez åpnet seg opp om forholdet til forloveden i et intervju med magasinet Allure.

Da kunne hun nemlig avsløre at paret under koronapandemien har jobbet med forholdet.

- Vi har gått i terapi. Jeg tror det var veldig til hjelp for oss og forholdet vårt, sa hun til magasinet.

IMPONERER: I et videoklipp publisert på Jennifer Lopez' Youtube, er det tydelig at datteren Emme (11) er avkom av moren. Her imponerer hun med herlig sangprestasjon. Vis mer

I intervjuet fortalte Lopez også om sin opplevelse av at verden nærmest gikk i en global lockdown i mars i fjor. For Lopez innebar dette både fordeler og ulemper.

- Først var det litt «wow, dette er annerledes». Jeg tror vi alle var fylt av angst. Vi var i en slags skumringssone, som alle andre, sa hun til magasinet.

Med «vi» mente hun seg og forloveden, i tillegg til tvillingene Emme (13) og Maximilian (13), som Lopez deler med sin tidligere ektemann Marco Antonio Muñiz (52), og Rodriguez' to døtre Natasha (16) og Ella (12).

Til Allure fortalte Lopez at hun forsøkte å utnytte tiden hun fikk med familien så godt som mulig.

- Vi kunne spille baseball ute og male sammen. Vi har aldri kunnet gjøre slikt sammen før. Jeg prøvde virkelig å utnytte tiden vi fikk, sa hun.

LES OGSÅ: Glefser mot superstjernens nakenbilde: - Giftig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer