Jennifer Lopez og Alex Rodriguez:

Bryter tausheten

Under et døgn etter at flere medier meldte at stjerneparet hadde gått hver til sitt kommer de med en uttalelse.

AVVISER RYKTENE: Stjerneparet går hardt ut mot bruddryktene og påpeker at de fortsatt er et par. Foto: Jean-Baptiste LACROIX / AFP / NTB
AVVISER RYKTENE: Stjerneparet går hardt ut mot bruddryktene og påpeker at de fortsatt er et par. Foto: Jean-Baptiste LACROIX / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I går meldte flere medier at stjerneparet Jennifer Lopez (51) og Alex Rodriguez (45) hadde brutt forlovelsen. New York Post-spalten Page Six var først ute med å omtale bruddet mellom paret.

Nyheten ble også bekreftet av mange andre amerikanske medier, deriblant CNN, Yahoo News og People Magazine. Se og Hør var også blant mediene som omtalte nyheten.

- Stemmer ikke

Lopez og Rodriguez har selv ikke uttalt seg, før nå. I en uttalelse til People og TMZ kommer det nemlig frem at de ble like sjokkerte over nyheten om at de hadde gått hver til sitt, som trolig resten av fansen.

- Alle artiklene stemmer ikke. Vi jobber oss gjennom noen ting, heter det i den ferske uttalelsen fra stjerneparet.

En kilde nær paret forklarer til People at Rodriguez og Lopez aldri offisielt gikk fra hverandre, men bare snakket om det.

- De gikk gjennom en tøff tid, men var aldri ikke sammen, sier kilden.

Kilden legger videre til at det er vanskelig for paret å treffe hverandre under pandemien på grunn av karantene når hun spiller inn film på Den dominikanske republikk, mens han oppholder seg i Miami.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer